Lifestyle|21.12.2021 09:57

«Έχεις τόσα λεφτά και η μάνα σου δεν έχει σπίτι;» - Επιτέθηκαν στον Salt Bae για βίντεο στο Instagram

Newsroom

Μία επίσκεψη στη μητέρα του, την οποία είχε να δει δύο χρόνια, ήταν αρκετή για να εξοργίσει τους χρήστες των social media και τους ακόλουθους του εκατομμυριούχου Τούρκου σεφ, Salt Bae.  Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, έγινε viral το 2017 χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο που αλατίζει το κρέας και έκτοτε έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε έναν ενεργό επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης. Έχει ανοίξει (και κλείσει) αρκετά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και έχει σερβίρει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Χρυσό… στην κυριολεξία πληρώνουν το κρέας όσοι επισκέπτονται τα εστιατόριά του και σήμερα η περιουσία του φτάνει αισίως τα 16.000.000 ευρώ. Τι κι αν πελάτες του Νουσρέτ «τον κράζουν» στα social δημοσιεύοντας τους «παραφουσκωμένους» λογαριασμούς στα υπερτιμημένα μαγαζιά του. Ο Τούρκος σεφ πετάει ανέμελα το αλάτι στις tomahawk rib-eye μπριζόλες του (734 ευρώ έκαστη) και πρόσφατα αποφάσισε να επισκεφθεί τη μητέρα του και να ποστάρει τη στιγμή στο Διαδίκτυο. Σήμερα έχει 15 ρεστοράν.

 

Για Salt Bae - Βγάλε τα γυαλιά και πάρε στη μάνα σου ένα σπίτι!

Στο βίντεο που μοιράστηκε αγκαλιάζει τη μητέρα του, πριν καθίσουν στον καναπέ για μια ζεστή κουβέντα, φαινόταν να δείχνει το σπίτι των γονιών του, ένα σπίτι απλό, σεμνό και ταπεινό. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια προβολέςμε πολλούς χρήστες να λένε πως θα έπρεπε να δώσει ένα μέρος από τα εκατομμύριά του για ένα νέο σπίτι για τη μητέρα του.

«Έχεις τόσα λεφτά, πώς γίνεται η μητέρα σου να μη μένει σε έπαυλη;». Με έναν άλλο να προσθέτει: «Μετά από 2 χρόνια; Γιατί; Και γιατί δεν αγοράζεις ένα καλύτερο σπίτι για τους γονείς σου. Είσαι πλούσιος τώρα». Ένας ακόμη έγραψε: «Αγόρασε στη μαμά σου ένα νέο σπίτι. Τι ντροπή! Κάνε κάτι γι’ αυτήν. Κρίμα να βλέπει τον γιο της που έχει τόσα λεφτά, να μην την επισκέπτεται και να την αφήνει να μένει σε ένα σπίτι σαν αυτό».

Το γεγονός ότι δεν έβγαλε τα γυαλιά ηλίου, ήταν που εξόργισε πολλούς χρήστες. «Όταν πας στη μάνα σου βγάλε τα γυαλιά ηλίου» έγραψε κάποιος χρήστης «Βγάλε τα γυαλιά σου. Κούμπωσε το πουκάμισο. Έχεις τόσα πολλά λεφτά. Θα έπρεπε να επισκέπτεσαι τη μητέρα σου κάθε μήνα. Ντροπή». Κάποιοι έσπευσαν να... υπερασπιστούν τον σεφ γράφοντας: «Ίσως είναι ευτυχισμένη σε αυτό το σπίτι. Μη βιάζεστε να κρίνετε».

social mediaαντιδράσειςΤούρκοςΣΕΦSalt Bae