Lifestyle|21.12.2021 13:31

Λύτρας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Νέα καταγγελία για ροζ βίντεο από οικογενειακή φίλη

Newsroom

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 πως αργά το βράδυ της Δευτέρας (20/12) είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Η κοπέλα έχει πάθει σοκ!

«Είδα μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε μία νέα κοπέλα…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα εκδικητικής πορνογραφίας. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Eίναι πολύ σοβαρή καταγγελία και προέρχεται από οικογενειακή φίλη του Παναγιωτόπουλου.

Απόστολος Λύτρας: Με πήρε σε τραγική κατάσταση, η κοπέλα έκλαιγε

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας μίλησε και στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open για τη νέα καταγγελία που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας. «Υπάρχει μία καινούργια καταγγελία παρόμοια με αυτή που γνωρίζουμε. Μία κοπέλα με την οποία είχε μάλιστα οικογενειακές σχέσεις ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είχε ανεβάσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου σε site τέτοιου είδους. Με πήρε σε τραγική κατάσταση, η κοπέλα έκλαιγε. Το λόγο θα έχει δικαιοσύνη. Εμείς θα υποβάλλουμε μήνυση και θα περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης.

Η κοπέλα δεν το γνώριζε. Είναι ενήλικη. Τώρα το είδε. Οποια κοπέλα είχε οποιαδήποτε σχέση με τον συγκεκριμένο μετά το σάλο που έχει προκληθεί έχει μπει στη διαδικασία να αναρωτηθεί "λες να είμαι και εγώ στο διαδίκτυο"; Δεν είχε καταλάβει ότι τη βιντεοσκοπούσε και πολύ φοβάμαι ότι το θέμα τώρα ξεκινάει. Από πληροφορίες που έχω θα υπάρξουν και άλλα στοιχεία» είπε ο Απόστολος Λύτρας.

«Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αντρική συμπεριφορά, μιλάμε για ξεφτίλα εντός και εκτός εισαγωγικών. Εχω πάρα πολλές τέτοιες υποθέσεις και περιπτώσεις δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι συμβαίνει. Η οικογένειά της δεν το γνωρίζει. Εχω μία εικόνα πιο βαριά και μακάρι να μην ισχύει. Αφήστε να μην το αναφέρω ακόμα».

Εντωμεταξύ, όπως έγινε γνωστό παρενέβη και εισαγγελέας στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς προέκυψαν νέες καταγγελίες σε βάρος του παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», από άλλες γυναίκες. Αυτές καλείται τώρα να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται, εάν τελέστηκε, είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Στάθης ΠαναγιωτόπουλοςΡάδιο Αρβύλαrevenge pornροζ βίντεοΑπόστολος Λύτρας