Lifestyle|30.01.2019 22:55
O συνταξιούχος οικοδόμος που συγκίνησε τους τηλεθεατές του «MasterChef» (vid)
NewsroomΤο βράδυ της Τετάρτης, οι τηλεθεατές του «MasterChef» είχαν την ευκαιρία να δουν τον Γιώργο Αγγελάκη που είναι συνταξιούχος οικοδόμος και άρχισε να ασχολείται με τη μαγειρική τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο λόγος ήταν ότι αρρώστησε η σύζυγός του κι έπρεπε ο ίδιος να αναλάβει το μαγείρεμα στο σπίτι.
Το πιάτο που ετοίμασε και παρουσίασε στο ριάλιτι μαγειρικής ήταν ψάρι με λαχανικά. Ωστόσο, οι κριτές αποφάσισαν να μην περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού καθώς διάλεξε να πάρει κατεψυγμένο ψάρι αντί για φρέσκο.
Στις δηλώσεις που έκανε αργότερα, ο 64χρονος άντρας ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ότι ήθελε να αφιερώσει την ποδιά στη σύζυγό του, τη Φιλίτσα.
Διαβάστε ακόμη
- Κυψέλη: Τέσσερις «στάσεις» έκανε ο μετροπόντικας πριν ακινητοποιηθεί, αλλά στο υπουργείο δεν ψάχνουν το... λάθος
- Θύελλα στο Κογκρέσο για τη συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: «Παραβιάζεται ο νόμος για τις κυρώσεις»
- Το μήνυμα Καμμένου σε... Μητσοτάκη, ο Καρτερός της Αμαλίας και ο Καραμανλής που θα μιλήσει (ξανά)
- Γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα κάθε δεκαπέντε μέρες - Αύριο οι ανακοινώσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης