Lifestyle|23.12.2021 10:40

Άγγελος Μπράτης: «Δεν με νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια» - Η δήλωση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του GNTM 4, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ωστόσο, οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Ερωτηθείς για το αν τον επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, απάντησε με αιχμηρό τρόπο πως «δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια». 

Η Κατερίνα Καινούργιου, φανερά ενοχλημένη και απογοητευμένη, σχολίασε: «Μου είναι πολύ συμπαθής, με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μία απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια. Έχω ψωνίσει και από καλάθια και μεγάλους οίκους. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά θα το πω. Υπάρχουν κυρίες, οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ν' αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες. Καλώς ή κακώς, κρινόμαστε από τα νούμερα της τηλεθέασης και γι' αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά, αλλά αν δεν πάνε καλά, μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις, όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ. Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη».

Βίκυ Καγιά για Μπράτη: «Νομίζω έκανε πλάκα»

Η Βίκυ Καγιά, η οποία βρέθηκε αργότερα καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έσπευσε ν' απαντήσει για τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη, δικαιολογώντας τον και αποδίδοντας αυτά που είπε σε χιούμορ. «Ο Άγγελος είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είναι ένα χιούμορ με το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να το καταλάβει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι μέσα στη μόδα, δεν κόβει λοξά τα υφάσματα. Είναι κάτι το οποίο είναι μέσα στη δουλειά, είναι μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε μεταξύ μας. Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, που δεν ξέρει αυτή τη λογική μπορεί να μην καταλαβαίνει τι ήθελε να πει. Νομίζω πλάκα έκανε».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έγινε αντιπαθής»

Την ίδια ώρα, η δήλωση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού η μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού πληθυσμού έχει πληγεί από την κρίση και δεν έχει τη δυνατότητα ν' αγοράζει ρούχα από μεγάλους οίκους σχεδιαστών. «Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά και τη δημοφιλία ενός τόσου αγαπημένου πρότζεκτ κατάφερες και εσύ να εξελιχθείς. Όπως ήσουν στο άρμα της καλής τηλεθέασης και εξελίχθηκες με αυτό το πρότζεκτ θα έπρεπε κάπως να σε νοιάζει και να λες: "τι έγινε και φέτος δεν πήγαμε καλά;" Είναι αυτό που θες να δείξεις ότι δε σε νοιάζει αλλά… Εγώ πιστεύω ότι χωρίς λόγο, ένας άνθρωπος που είχε πολύ χαμηλό προφίλ, που τον κυνηγάμε για συνεντεύξεις χωρίς λόγο τώρα στο τελείωμα του σόου που δεν έχει και τίποτα να προσφέρει, έγινε αντιπαθής σε μια μερίδα του κοινού ενώ είναι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή «Happy Day».  

Ελένη Ψυχούλη: «Μας έχουν μάθει ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε η Ελένη Ψυχούλη, η οποία εξέφρασε την άποψη της για τα χρήματα, αποκαλύπτοντας το χαμηλό κόστος του ρούχου που φορούσε εκείνη τη στιγμή. «Τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία. Μας έχουν μάθει σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι. Όταν ζητάς ν' ακολουθήσεις αυτό το πρότυπο, σου λένε πώς γίνεται με λεφτά. Μα γίνονται αυτά με λεφτά; Τίποτα δεν γίνεται με λεφτά. Δεν σου δίνουν καν τα εργαλεία για να τα πετύχεις αυτά. Η χαρά και η ευτυχία δεν είναι ο καταναλωτισμός. Θεωρώ ντροπή το να μιλάς συνεχώς για τα χρήματα, ντροπή το να ασχολείσαι με αυτό το πράγμα. Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από 1 έως 5 ευρώ, το ορκίζομαι. Αυτό που φοράω τώρα, κάνει 3,90 και είναι από κινεζάδικο, '80s και είναι ωραίο! Μαζί με την βάτα 3,90». 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να πει κάτι τέτοιο;»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, μέσα από την εκπομπή της Μελέτη, δεν άντεξε και ξέσπασε: «Εγώ θέλω πω κάτι ως γυναίκα. Λυπάμαι πάρα πολύ με αυτά τα σχόλια που έκανε ο κύριος Μπράτης, ότι δεν λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μιας γυναίκας που δεν έχει τα χρήματα να πάει να ψωνίσει σε μια μπουτίκ και ψωνίζει από καλάθια. Στα καλάθια έχει και θησαυρούς κι εγώ η ίδια έχω ψωνίσει αρκετές φορές. Σαν γυναίκα θίγομαι που μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι μπορεί να πει σε μια εκπομπή ότι "δεν με νοιάζει η γνώμη μιας γυναίκας που αγοράζει από εκεί". Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έλεος με αυτό το πράγμα. Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα;».

ρούχαGNTMΚατερίνα ΚαινούργιουΕλένη ΨυχούληΣταματίνα ΤσιμτσιλήΆγγελος ΜπράτηςΒίκυ Καγιά