Lifestyle|31.01.2019 11:00

Ilia Leya: Η «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν» στον Αρναούτογλου (pics)

Newsroom

Η Ilia Leya, η «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν», συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» και μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ και τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφέθηκε στα χέρια της 23χρονης Ilia και τόλμησε το contouring στο στούντιο της εκπομπής. Μια διαδικασία μακιγιάζ με σκιάσεις και «κοψίματα» για την οποία έχει γίνει διάσημη η Κιμ Καρντάσιαν. 

Η Ilia Leya ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη τι είναι «influencer» και απάντησε: «...influencer είναι ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύεται κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους που τον ακολουθούν στα social media», με τον Γρηγόρη να τη διορθώνει με τη λέξη «επηρεάζει» και η Ilia να συνεχίζει λέγοντας «και αυτό συμβαίνει γιατί έχει κάποιο ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας - ελπίζω να έχω - από εκεί ξεκινούν όλα από τον χαρακτήρα, και μετά με αυτούς τους ακόλουθους μπορείς να διαφημίσεις κάποια προϊόντα».

Η Ilia Leya έχει σπουδάσει μοντάζ και φωτογραφία και έχει δουλέψει ως μοντέλο στην Ινδία.

Σε ερώτηση για τα μαλλιά της απάντησε: «Τα μαλλιά μου είναι παρθένο ινδικό μαλλί, αρκετά σπάνιο». Φυσικά ο Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην ομοιότητα της Ilia με την Κιμ Καρντάσιαν, και εκείνη απάντησε ότι δεν έχει σκοπό να αντιγράψει κανέναν.

Η Ilia μίλησε ανοικτά για τις πλαστικές επεμβάσεις και υπογράμμισε ότι δεν κάνει επεμβάσεις για να μοιάσει στο σώμα της Καρντάσιαν, που είναι εξωπραγματικό. 

   

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Ilia LeyaThe 2night show