Lifestyle|31.01.2019 10:48

Τα ζώδια της Πέμπτης (31/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε γεµίζει µε αισιοδοξία και όρεξη να ασχοληθείς µε αυτά που θέλεις. Το τρίγωνο το πρωί µε τον Αρη στο ζώδιό σου σε προτρέπει να ασχοληθείς µε βαρετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθηµερινότητας. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη δείχνει πως θα έχεις µια ευχάριστη συνάντηση.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηµατίζει το πρωί µε τον Αρη από τον Κριό υποδηλώνει πως µέχρι το µεσηµέρι θα έχεις ευκαιρίες για να βγεις κερδισµένος/η σε οικονοµικό επίπεδο. Το απόγευµα η σύνοδος της Σελήνης µε την Αφροδίτη θα δηµιουργήσει µια ιδιαίτερα ερωτική ατµόσφαιρα.

Δίδυµοι

Σήµερα το πρωί θα είναι ευνοϊκό για εσένα, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη θα είναι βοηθητική για τα σχέδιά σου. Το τρίγωνο µε τον Αρη στον Κριό δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες για συµµαχίες σε επαγγελµατικό επίπεδο. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη µπορεί να φέρει µια συµφέρουσα οικονοµική συµφωνία.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και δείχνει πως η ηµέρα θα είναι αρκετά απαιτητική λόγω υποχρεώσεων. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό το πρωί δείχνει πως θα ξεκινήσεις την ηµέρα σου γεµάτος/η ενέργεια. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη µπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο για ένα εργασιακό σου ζήτηµα.

Λέων

Σήµερα είναι καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις µια νέα δραστηριότητα, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη µε τον Αρη από τον Κριό θα ενισχύσει την ενέργειά σου. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη δείχνει πως θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις µε φίλους ή µε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηµατικά.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Αρη από τον Κριό δείχνει πως θα έχεις «επιλεκτική» ενέργεια, την οποία θα διοχετεύσεις στις δουλειές του σπιτιού. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη υποδηλώνει πως είναι µια καλή ηµέρα για να κάνεις µια αγορά για το σπίτι.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να βγεις από το σπίτι. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό το πρωί δείχνει πως κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου σε στηρίζει έµπρακτα. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη δείχνει πως η ηµέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις κάποιες αγορές για εσένα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη κρατά αµείωτο το ενδιαφέρον σου για τα οικονοµικά σου. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό το πρωί δείχνει πως είναι µια καλή ηµέρα για να κυνηγήσεις κάποιες ευκαιρίες. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη δείχνει πως δεν αποκλείεται να έρθει ένα µπόνους από τη δουλειά σου.

Τοξότης

Η προσοχή των άλλων θα είναι στραµµένη σε εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό το πρωί υποδηλώνει πως θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κερδίσεις αυτό που επιθυµείς. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη δείχνει πως η γοητεία σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα!

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό δείχνει πως είναι στο χέρι σου να αφήσεις ζητήµατα του παρελθόντος και να ασχοληθείς µε ζητήµατα του παρόντος. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη δείχνει πως µια ενασχόληση θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και περνάς καλά µέσα σε παρέες και δραστηριότητες. Το τρίγωνο µε τον Αρη στον Κριό δείχνει πως είναι καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε µία οµαδική δραστηριότητα. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη δείχνει πως θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σου εκφράσουν τον θαυµασµό τους.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη τονίζει επαγγελµατικά ζητήµατα και οτιδήποτε σχετίζεται µε την καριέρα σου. Το πρωί το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό σε προτρέπει να προσπαθήσεις να επιτύχεις κάποιους στόχους σου. Το απόγευµα η σύνοδος µε την Αφροδίτη δείχνει πως θα είσαι δηµοφιλής στο επαγγελµατικό περιβάλλον.

ωροσκόπιοζώδια