Κώστας Μπακογιάννης: Είμαι «καψούρης» με τη Σία
NewsroomΚαλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε ο υποήψήφιος δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη και τα παιδιά του.
Δήλωσε «καψούρης» με τη γυναίκα του, εξομολογήθηκε πως η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή και έντονη μετά τη γέννηση του μικρού Δήμου, του γιου τους
ενώ είπε πως κάνει ό,τι μπορεί ώστε τα παιδιά του να μην ασχοληθούν με την πολιτική.
Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν βλέπει στην επόμενη γενιά πολιτικών τα παιδιά του ανάμεσα σε αυτούς με εκείνον να είναι κάθετος. «Ούτε για πλάκα αυτό τελειώνει εδώ. Βεβαίως και μπορώ να το προκαταβάλλω γιατί κάνω τόσο κόπο, τόση πλύση εγκεφάλου, δεν κατάλαβα. Δεν έχω καμία διάθεση, δεν θέλω. Εγώ στα κοινά μπήκα από μία εσωτερική μου ανάγκη, λόγω του πατέρα μου. Θέλω να ελπίζω ότι ο γιος μου δεν θα έχει καμία εσωτερική ανάγκη και θα έχει την επιλογή να κάνει ότι θέλει, να είναι παραγωγικός, δημιουργικός, όχι μόνος ο γιος αλλά κι όλα τα παιδιά».
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Γιατί «παίζουν» εκλογές το φθινόπωρο: Ποια σενάρια είναι στο τραπέζι - Τι θα κρίνει τις αποφάσεις στο Μαξίμου
- Απομονωμένος σε ειδικό θάλαμο στο Αττικόν ο 70χρονος από το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό
- Η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ - Σι στο Πεκίνο, οι προσδοκίες και τα θέματα «αγκάθια» που θα τεθούν στο τραπέζι
- Η νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η άγρια κόντρα για τις υποκλοπές και η Τζάκρη που ταλαιπωρεί την Χαριλάου Τρικούπη