Lifestyle|03.01.2022 02:30

Φάρσα ο γάμος της Halle Berry - Ποιος είναι ο 50χρονος τραγουδιστής που κέρδισε την καρδιά της

Newsroom

Το 2022 βρήκε την 55χρονη Χάλι Μπέρι (Halle Berry) παντρεμένη; Η ηθοποιός φάνηκε ότι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αμερικανό τραγουδιστή Βαν Χαντ μετά από 1,5 χρόνο έρωτα και δημόσιων εμφανίσεων. Το ευτυχές γεγονός - όπως νομίζαμε - ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία η Χάλι Μπέρι και ο 50χρονος Αμερικανός τραγουδιστής ποζάρουν μπροστά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο (μάλλον στα Μπόρα Μπόρα σύμφωνα με το TMZ) και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Χάλι Μπέρι έγραψε: «Λοιπόν... είναι επίσημο», κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύσουν να της στείλουν τις καλύτερες ευχές τους στα σχόλια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ η τρεις φορές παντρεμένη Χάλι Μπέρι έκανε μία διαδικτυακή ... φάρσα με το χάσταγκ #Gotcha! Ο έρωτας ανάμεσά τους ξεκίνησε το 2020, ενώ πριν δύο μήνες η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως σκεφτόταν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Από ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν... ο γάμος!

Η 55χρονη ηθοποιός δεν έχει περάσει εύκολα στην προσωπική της ζωή και μάλιστα μιλώντας πριν από μερικές εβδομάδες στο podcast Fresh Air του NPR, αναφέρθηκε στις κακοποιητικές σχέσεις που παρουσιάζονται στην ταινία «Bruised», την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, και στο πώς αυτές σχετίζονται με τη ζωή της. «Υπάρχουν πολλά περιστατικά κακοποίησης στην παιδική μου ηλικία. Μεγάλωσα με έναν αλκοολικό πατέρα που ήταν πολύ κακοποιητικός, λεκτικά, συναισθηματικά και σωματικά» είπε η Μπέρι αναφερόμενη στον πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2003. 

 

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός μιλώντας το 2011 σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Νέα Υόρκη είχε αποκαλύψει ότι επέλεγε να κάνει δεσμούς με άντρες που ήταν σαν τον πατέρα της. Η Χάλι Μπέρι είπε ότι σε έναν πρώτο δεσμό που είχε «με κάποιον πολύ γνωστό στο Χόλιγουντ» τον οποίο δεν αποκάλυψε ποτέ, είχε ξυλοκοπηθεί τόσο ώστε έχασε το 80% της ακοής της στο αριστερό αυτί. Αυτό ήταν που την «ξύπνησε» και ζήτησε βοήθεια για να «σπάσει τον κύκλο»!

 

 

Η ηθοποιός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα της, αλλά και στο ότι κατάφερε να τον συγχωρέσει. Σε μία ανάρτησή της στο Instagram, πριν από δύο χρόνια, στη γιορτή του πατέρα είχε γράψει ότι ο εθισμός του στο αλκοόλ: «μάς έκλεψε τη σχέση που έπρεπε να έχουμε», ενώ συμπλήρωνε ότι της έλειπε και ότι ήταν «γεμάτη αγάπη» γι' αυτόν. Όταν ρωτήθηκε για το πώς έφτασε στο σημείο να συγχωρέσει τον πατέρα της, ο οποίος είχε εγκαταλείψει την μητέρα της όταν αυτή ήταν 3 χρόνων, η ηθοποιός είπε ότι έκανε «πολλών ειδών θεραπείες».

 

Μιλώντας παλαιότερα στο περιοδικό People με αφορμή την ταινία της «Kidnap» όπου υποδύεται μια μητέρα που δεν σταματάει πουθενά μέχρι να βρει τον απαχθέντα γιο της, η Μπέρι είχε κάνει αποκαλύψεις και για τη μητέρα της. Συγκεκριμένα την είχε ευχαριστήσει γιατί είχε αρνηθεί να της δώσει χρήματα όταν εκείνη ζούσε σε ένα καταφύγιο αστέγων στη Νέα Υόρκη και ενώ προσπαθούσε να ξεκινήσει την καριέρα της.

Χάλι Μπέριτραγουδιστήςγάμοςηθοποιός