Lifestyle|03.01.2022 08:44

Έλενα Ασημακοπούλου: Νοσεί από κορονοϊό ολόκληρη η οικογένειά της - «Ας είναι το τελευταίο που μας συμβαίνει»

Newsroom

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο νοσούν από κορονοϊό και δυστυχώς και η κόρη τους διαγνώστηκε θετική. Η όμορφη ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως πλέον, νοσεί όλη της η οικογένεια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Καλή χρονιά βρε παιδιά! Εύχομαι να είναι το τελευταίο που μας συμβαίνει και το τελευταίο για εσάς που βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση με εμάς! Στην εκπνοή του 2021 μας επισκέφθηκε και εμάς ο COVID-19 δυστυχώς… οικογενειακώς λοιπόν νοσούμε, αλλά είμαστε και οι 3 σε πολύ καλή κατάσταση και έτσι εύχομαι να παραμείνουμε! Ας ευχηθούμε λοιπόν στα καλύτερα που έρχονται, γιατί που θα πάει θα έρθουν και αυτά».

 

Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν θέλω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μην κολλήσω Covid»

Δύσκολες ώρες είχε περάσει η οικογένεια της Έλενας Ασημακοπούλου, το περασμενο καλοκαίρι, αφού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο, το οποίο κινδύνευσε από τη φωτιά που ξέσπασε στη βορειανατολική Αττική.

Μετά από λίγα 24ωρα, η τριμελής οικογένεια επέστρεψε στην οικία της και η ηθοποιός ξέσπασε μέσω Instagram για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, από τη μία με τις πυρκαγιές που δεν έχουν σβήσει ακόμα, και από την άλλη με τα κρούσματα κορονοϊού που αυξάνονται διαρκώς.

«Κουράστηκα… Ανέβηκαν τα κρούσματα στις 4.000. Εδώ και 8 μέρες καίγεται η μισή Ελλάδα. Η οικονομία πάει κατά διαόλου. Η κακία και η αγένεια ορισμένων ανθρώπων δεν περιγράφεται. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Δεν θέλω άλλη τηλεόραση. Δεν θέλω άλλες άσχημες ειδήσεις. Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να έχεις αυτές τις εικόνες. Δεν θέλω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μην κολλήσω Covid. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έλεος», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

ειδήσεις τώραμπρούνο τσιρίλοηθοποιόςΚορονοϊόςΈλενα Ασημακοπούλου