Lifestyle|03.01.2022 12:53

Jeff Bezos: Πιο γυμνασμένος από ποτέ υποδέχθηκε το 2022 με disco πάρτι - Γελάει το Twitter και τον αποκαλεί Pitbull

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Πάνω σε ένα υπερπολυτελές γιοτ που έπλεε στην Καραϊβική βρήκε το 2022 τον Τζεφ Μπέζος (Jeff Bezos), συντροφιά με την αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ, τον πρώην σύντροφό της, Τόνι Γκονζάλες και τη σημερινή του σύντροφο. Ο ιδρυτής της Amazon πόσταρε στο Instagram, το περασμένο Σάββατο, φωτογραφίες από το ξέφρενο πάρτι που έγινε ανοιχτά του νησιού Σεντ Μπαρτς.

Ο Γκονζάλες, πρώην σταρ του NFL, παραβρέθηκε στο πλωτό πάρτι του μεγιστάνα μαζί με τον 20χρονο γιο που απέκτησε με τη Σάντσεζ, ενώ καλεσμένοι ήταν ακόμη ο μικρότερος αδελφός του Μπέζος, Μαρκ, και άλλα άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Το ντύσιμο του Μπέζος σχολιάστηκε στα social media με χιούμορ. Το disco look αναδείκνυε τους μύες που έχει «χτίσει» ο δισεκατομμυριούχος τους τελευταίους μήνες, στο πλαίσιο μιας εμφανούς «μεταμόρφωσης» που σχολιάστηκε από τα media.

Το κόστος ενοικίασης του γιοτ είναι μεταξύ 38.000 και 42.000 δολ. την εβδομάδα συν τα έξοδα

 

Στη λεζάντα της ανάρτησης με τις φωτογραφίες του στο Instagram, ο Μπέζος ανέφερε ότι απόλαυσε ένα «τρελό disco πάρτι» με την οικογένειά του και είπε στους followers του ότι η Πρωτοχρονιά είναι μια περίοδος ιδανική για να εστιάσει κανείς στην προσωπική του ανάπτυξη.

«Περάσαμε υπέροχα εχθές το βράδυ στο τρελό disco πάρτυ με την οικογένειά μας, αλλά η Πρωτοχρονιά είναι επίσης μια πολύ καλή εποχή για να σκεφτεί κανείς και να εστιάσει στην προσωπική του ανάπτυξη, ανανέωση, αναγέννηση, ώστε να δίνει τη δέουσα προσοχή σε κάθε στιγμή της ζωής του, είτε καλή είτε κακή. Σε όλες τις στιγμές. Γιορτάστε και εξελιχθείτε». Η σύντροφός του σχολίασε την παραπάνω ανάρτηση γράφοντας «Σε αγαπάω μωρό μου. Για κάθε λόγο και χωρίς λόγο».

Το Twitter γέλασε με την εμφάνιση του Μπέζος, συγκρίνοντάς τον με τον... Pitbull και Telly Savalas.

 

Τζεφ Μπέζος: Το ακριβότερο διαζύγιο όλων των εποχών ξεπέρασε κάθε ρεκόρ

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με τo National Enquirer, έφτασε στο διαζύγιο λόγω της σχέσης του με την εκρηκτική 51χρονη Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Good Day LA», του καναλιού Fox 11.

Τα δημοσιεύματα φωτογράφισαν την εντυπωσιακή Λατίνα ως την «πέτρα του σκανδάλου». Αν και παντρεμένη τότε με πάμπλουτο επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη ενός επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, η Σάντσεζ είχε δεσμό με τον Τζεφ Μπέζος για αρκετό καιρό παράλληλα με τον γάμο του. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάνει ταξίδια και στις 5 ηπείρους, ενώ από την πλευρά της η Λόρεν Σάντσεζ χαλαρώνει στην πολυτέλεια που της προσφέρει ο Τζεφ Μπέζος, ο οποίος διαθέτει περιουσία 137 δισ. δολαρίων. «Ταξιδεύουν με τα ιδιωτικά του τζετ, κάνουν βόλτες με το σούπερ γιοτ του ιδρυτή της Amazon, απολαμβάνουν μαζί ρομαντικές πεζοπορίες, "κρύβονται" σε πολυτελή ξενοδοχεία και περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί γευματίζοντας στη βίλα του Μπέζος», ανέφεραν τα δημοσιεύματα.

 

Το National Enquirer αναφέρει ότι η Σάντσεζ γνώρισε τον Μπέζος πριν από χρόνια, όταν η εταιρεία όπου εργαζόταν προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα.

Πρωτοχρονιάειδήσεις τώραΤζεφ ΜπέζοςπάρτιΚαραϊβική