Lifestyle|03.01.2022 18:16

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό το εξοχικό στο Βραχάτι - Αυτή είναι η τιμή εκκίνησης

Newsroom

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακιστέος στην Τρίπολη από τον περασμένο Ιούλιο, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμών κατά γυναικών συναδέλφων του και πρόκειται να δικαστεί στις 18 Μαρτίου, έχει και οικονομικά προβλήματα. 

Ένα χρέος προς τις τράπεζες που σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «T - Live» είναι υψηλό και δεν μπορεί ν' αποπληρωθεί, έχει ως αποτέλεσμα, τρία ακίνητα της οικογένειας -το πατρικό στην Ήπειρο, ένα εξοχικό στο Βραχάτι και μία μεζονέτα στο Ψυχικό- να έχουν κινδυνέψει κατά καιρούς με πλειστηριασμό. 

Το εξοχικό στο Βραχάτι, το οποίο θα βγει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου προς 176.400 ευρώ, βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πολύ πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου. Πρόκειται για μία διώροφη κατοικία, 180 τ.μ. χτισμένη πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορίνθου.

Στις 18 Μαρτίου η δίκη του Φιλιππίδη

Η ώρα της κρίσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη έφτασε. Η δίκη του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη προσδιορίστηκε για τις 18 Μαρτίου, με τον κατηγορούμενο να κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστεί για  βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014, μετά από σχετικές καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, ωστόσο τόσο ο εισαγγελέας όσο και οι δικαστές του συμβουλίου πλημμελειοδικών, είχαν αντίθετη άποψη.

πλειστηριασμόςειδήσεις τώραηθοποιόςδικαστήριοΠέτρος Φιλιππίδης