Lifestyle|04.01.2022 13:50

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η στιγμή που η αστυνομία βρέθηκε στο θέατρο Ακάδημος, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Newsroom

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θέλησε ν' απολογηθεί αλλά και να εξηγήσει όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο θέατρο Ακάδημος όπου εργάζεται, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση «Οι Άθικτοι», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του ΤΑ Εξαρχείων, έπειτα από φάρσα προς τους εργαζομένους του θεάτρου, στους οποίους και τηλεφώνησε ενημερώνοντας πως «υπάρχει βόμβα» στον χώρο. Στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του διαβιβάστηκε στις δικαστικές Αρχές.

Το πρωί της Τρίτης (4/1), η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία στο θέατρο Ακάδημος, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πως ήταν «μια αθώα φάρσα παρέα με τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης που συμμετέχω προς τους υπόλοιπους εργαζόμενους του ίδιου θεάτρου, μια πλάκα μεταξύ συνεργατών, που εξελίχθηκε σε τραγελαφικό γεγονός». 

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης αναφέρει πως «εμφανίστηκε έξω από το θέατρο μια μεγάλη ομάδα αστυνομικών δυνάμεων. Εκείνη τη στιγμή ήταν που ενημερωθήκαμε και εμείς από τον υπεύθυνο του θεάτρου ότι κινδυνεύουμε και πρέπει να αποχωρήσουμε γιατί υπάρχει βόμβα στο θέατρο. Αντανακλαστικά έτρεξα σοκαρισμένος να εξηγήσω στην αστυνομία τι είχε συμβεί, να αναλάβω την ευθύνη με στόχο να λήξει το σήμα και να μην υπάρξει περαιτέρω κινητοποίηση και ταλαιπωρία». 

Καταλήγοντας, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης καλεί τον κόσμο να κρίνει «όπως θέλει αυτή την αποτυχημένη φάρσα, αλλά παρακαλώ ας μην πιάνει μία θέση στην επικαιρότητα ανάμεσα σε τόσο πραγματικά σοβαρές ειδήσεις, ούτε να κλέβει το χώρο της επικαιρότητας που αναλογεί στον κλάδο μου που παλεύει να ισορροπήσει σε ένα τεντωμένο σκοινί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά».

Σπύρος Χατζηαγγελάκηςφάρσαειδήσεις τώραηθοποιόςβόμβαΕξάρχειαθέατροinstagram