Lifestyle|05.01.2022 12:30

Βαλάντης: Ατάκες «δηλητήριο» και όλα όσα έλεγε για τον Τραμπ πριν μπει στο Survivor - Έξω φρενών με όλους στο ριάλιτι

Newsroom

Κάποιοι τον αποκαλούν «νέο Τριαντάφυλλο» του Survivor, όμως ο Βαλάντης φαίνεται ότι δεν περίμενε ούτε λεπτό για να ξεδιπλώσει την... πληθωρική του προσωπικότητα στον Άγιο Δομίνικο. Ο τραγουδιστής από το πρώτο δευτερόλεπτο έχει βάλει στόχο να γίνει ο βασικός πρωταγωνιστής του ριάλιτι επιβίωσης. Νεύρα, εξάρσεις, «κορώνες» περί ηθικής και υφέρπουσα επιθετικότητα χαρακτηρίζουν τον παίκτη των Διάσημων, που φήμες έλεγαν ότι έχει αποχωρήσει από το Survivor λόγω θεμάτων υγείας. 

Στο επεισόδιο της Τρίτης (04/1) ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον... τάκο μαζί με τον Βαλάντη θα βρεθεί και η Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς συγκέντρωσε 6 ψήφους. Στη συνέχεια ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, διάλεξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση που είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Βαλάντης - Από τις πίστες στο Survivor

Ως ανερχόμενος τραγουδιστής και εκκεντρική «στιλιστική περσόνα» o Βαλάντης εγκατέλειψε την πατρίδα του, την όμορφη Ρόδο, κάπου στα 18 του, γέμισε τη βαλίτσα του με γυαλιά και δαχτυλίδια και ήρθε αποφασισμένος στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του. Το κατάφερε και η επιτυχία του ξεπέρασε και τη δική του φαντασία. Η πρώτη φορά που ακούσαμε το όνομά του ήταν το 1995. Το χάρισμά του στη μουσική σύνθεση, μας χάρισαν μερικά από τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια των mid 90’s, αλλά και των αρχών του 2000.

Εμφανίζεται σε γνωστές μουσικές σκηνές, οι επιτυχίες του διαδέχονται η μία την άλλη, γίνεται περιζήτητος από τα ΜΜΕ και το fan club του γεμίζει ασφυκτικά κάθε βράδυ τα μαγαζιά όπου εμφανίζεται. Ανατρεπτικός και ντόμπρος ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο για να αποδείξει πως, όσο ευαίσθητος κι αν είναι όταν γράφει τραγούδια για μεγάλους έρωτες και χωρισμούς, τόσο παθιασμένος και… σκληρός γίνεται όταν θέλει να κερδίσει.

Βαλάντης κατά Κωνσταντάρα στο Survivor -  «Διπρόσωπος, γνωριζόμαστε από παλιά»

Μετά τις δηλητηριώδεις ατάκες για τη Μυριέλλα Κουρεντή και το φλερτ που έχει αναπτυχθεί με τον παίκτη των Μαχητών, Γιώργο Κατσαούνη, ο δημοφιλής τραγουδιστής απασφάλισε κατά πάντων και για πρώτη φορά κατακεραύνωσε τον... ήσυχο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν» σημείωσε με νόημα ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor ενώ προηγήθηκε έντονος καβγάς ανάμεσα τους.

«Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

«Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανς στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους! Δεν μείωσε έναν άνθρωπο λέγοντας «ποια είσαι εσύ Μυριέλλα»; Δεν είπες χθες «σε γράφω στα αρχ@ι@ μου»; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά το ανέφερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξοργισμένος προς τον τραγουδιστή και συμπαίκτη του.

Βαλάντης: «Είμαι δυσαρεστημένος που έχασε ο Τραμπ, θα τον ψήφιζα»

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο Βαλάντης είχε βρεθεί στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, που τότε ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε πάει ως καλεσμένος του ξαδέρφου του, του Γκας Κώστα Μπιλιράκη, ο οποίος ήταν μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων. Σε τηλεοπτική εκπομπή απαντώντας στην ερώτηση αν θα ψήφιζε τον Τραμπ απάντησε: «Φυσικά και θα τον ψήφιζα, άλλο η Ελλάδα και άλλο η Αμερική. Δεν έχει κάνει ποτέ πόλεμο, έχει συμφιλιώσει πολλές χώρες που ήταν αντίθετες με την Αμερική».

Μάλιστα είχε εμφανιστεί με... ζελατίνα στα ρούχα του σε εκπομπή του Open λέγοντας για τον κορονοϊό: ««Κάποια στιγμή σκέφτηκα, λοιπόν, ότι το μόνο που δεν προστατεύουμε είναι τα ρούχα μας. Ο ιός μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο και θα μεταφέρεις τον ιό μέσα στο σπίτι σου αν έχεις κάτσει κάπου».

Βαλάντης για Ρούλα Κορομηλά: Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα και με έκανε ίδιο με τους άλλους

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» (18/5) φιλοξενήθηκε ο Βαλάντης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε η Ρούλα Κορομηλά για να αλλάξει την εμφάνιση και το στιλ του σε σχέση με το πώς συστήθηκε αρχικά στο κοινό.  «Έπαιξε ρόλο η στροφή μου κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας. Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα.

Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα. Πράγματα κι επιχειρήματα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα. Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ».

Θυμίζουμε ότι ο Βαλάντης είχε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, για την οποία μίλησε δημόσια σε παλαιότερες συνεντεύξεις του. Αφού συμφώνησε να πάει στη Μαδαγασκάρη στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» και μπήκε στη διαδικασία να κάνει ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας ανακάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα στο νεφρό του. Ο Βαλάντης βρήκε με αυτόν τον τυχαίο τρόπο ότι είχε όγκο στο νεφρό και αυτό ίσως στάθηκε σωτήριο για τη ζωή του. 

Ενώ ήταν έτοιμος να ταξιδέψει και να ζήσει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, βρέθηκε στο χειρουργείο.  Και όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Peolpe: «Κάποια πράγματα ίσως μας κάνουν να αναθεωρήσουμε το πώς σκεφτόμαστε στη ζωή (...) Ευχαριστώ συνεχώς τον ΑΝΤ1 αν δεν υπήρχε αυτό το κανάλι δε θα το μάθαινα».

Ο καλλιτέχνης θεωρεί ότι αν και δούλεψε με πολλά γνωστά ονόματα της πίστας υπήρξαν άλλοι που τον είχαν σε «μαύρη λίστα» επειδή ένιωσαν ότι ήταν «αντισυστημικός» και δεν θα έκανε καλό στην εικόνα τους.

«Η τελευταία μου σχέση με απαξίωνε και μου ζητούσε 1.500 ευρώ τον μήνα για να μείνει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» ο Βαλάντης διάβασε το «σκληρό» μήνυμα χωρισμού που είχε λάβει από την πρώην σύντροφό του. 

«Μετά από 3,5 χρόνια, όταν τελειώνει κάτι και ο άλλος θεωρείς ότι ήταν ένα σκουπίδι, εγώ δηλαδή ήμουν το σκουπίδι, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου, όταν σε έχω ευεργετήσει και γυρίζει και σου λέει: "Δεν είσαι ένα τίποτα". Τότε τόσα χρόνια τι έκανες με αυτόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να το σβήσω τελείως» ανέφερε, αρχικά, ο Βαλάντης, ενώ στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει το μήνυμα.

«Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή. Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου». 

Την επόμενη μέρα, ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και σχολίασε τις παραπάνω δηλώσεις του. «Αυτά μου τα έγραψε η τελευταία μου σχέση που ζούσε μαζί με τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι. Ξέρω ότι θα σχολιαστεί καλά του έκανε. Δεν λέω ψέματα ποτέ. Έχω πληρώσει το τίμημα της ειλικρίνειας. Λοιπόν για να πω εγώ τέτοιο πράγμα, δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιον άνθρωπο. Είναι απίστευτο το τι τράβηξα και με ποιον τρόπο. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι υπνωτισμένος; Κάτι έχεις πάθει. Έζησα πολύ bullying. Με απαξίωνε και μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μία όμορφη γυναίκα δίπλα μου θέλω και 1.500 ευρώ τον μήνα. Γι' αυτό ας μην συνεχίσουμε άλλο, θέλω να τα διαγράψω όλα».

Survivorειδήσεις τώρατραγουδιστήςSurvivor 5Βαλάντης