Lifestyle|06.01.2022 11:37

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η νέα ανάρτηση μετά τη φάρσα για βόμβα στο θέατρο που δουλεύει - «Οφείλω ένα δημόσιο ευχαριστώ»

Newsroom

Μία νέα ανάρτηση έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο InstagramΣπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πέρασε στο κρατητήριο του ΤΑ Εξαρχείων, έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε στο ταμείο του θεάτρου Ακάδημος και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας στον χώρο, θέλοντας να κάνει φάρσα.

Ο ηθοποιός έγραψε ένα μήνυμα για τους συμπρωταγωνιστές του από την παράσταση «Οι Άθικτοι», τους οποίους χαρακτήρισε «γλύκες». «Οφείλω ένα δημόσιο τεράστιο ευχαριστώ σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Σε έναν προς έναν. Αρχικά γιατί είναι γλύκες. Στον Αντώνη Καρυστινό γιατί σαν άλλος Φίλιπ (όποιος έχει δει την παράσταση ξέρει) έφτασε τρέχοντας στο τμήμα να είναι δίπλα μου. Στη Τζωρτζίνα Λιώση η οποία μου έφερε πράγματα και έμεινε μέχρι τέλους και μετά έτρεξε σπίτι μου να αναλάβει την Όλιβ. Στη Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία έκανε τηλεφωνήματα σε ανθρώπους που έγραφαν ότι τους κατέβαινε. Στον Σταύρο Καλλιγά που εκείνο το δευτερόλεπτο δεν ήταν παρών αλλά προσέφερε απλόχερα τη στήριξή του. Στον Μιχάλη Ψαλίδα που είναι αδερφός παντοτινός. Όλα τα παραπάνω δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Αυτοί είναι οι Άθικτοι. Πάνω αλλά κυρίως κάτω από τη σκηνή».

Το πρωί της Τρίτης (4/1), η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία στο θέατρο Ακάδημος, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πως ήταν «μια αθώα φάρσα παρέα με τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης που συμμετέχω προς τους υπόλοιπους εργαζόμενους του ίδιου θεάτρου, μια πλάκα μεταξύ συνεργατών, που εξελίχθηκε σε τραγελαφικό γεγονός». 

Παράλληλα, μίλησε και στις κάμερες, εξηγώντας πως δεν πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία, αλλά στο θέατρο. «Έβγαλα ανακοίνωση. Μέσα στην καθημερινότητα, όλοι μας, για να την ελαφρύνουμε, κάνουμε διάφορα αστεία, κάποια πετυχημένα κάποια, κάποια αποτυχημένα. Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα. Όταν κάποια στιγμή ξεφεύγει αυτό από το εσωτερικό και εμπλέκεται η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα. Δεν πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, πήρα στο θέατρο, το τονίζω. Πέρασα πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο» δήλωσε. 

instagramειδήσεις τώραΣπύρος Χατζηαγγελάκηςηθοποιόςτηλεφώνημα για βόμβαφάρσα