Lifestyle|06.01.2022 12:00

Style Me Up: Αυλαία ρίχνει η εκπομπή του Alpha - Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά και το μέλλον της Παπαγεωργίου

Newsroom

Αυλαία ρίχνει η εκπομπή μόδας «Style Me Up» του Alpha. Ο Τρύφωνας Σαμαράς, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», αποκάλυψε πως η εκπομπή θα προβάλλεται μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, καθώς ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα προγραμματισμένα 100 επεισόδια.

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα, τελείωσε το "Style Me Up". Κάναμε και τα 100 επεισόδια, γιατί γυρίζαμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα. Από την αρχή, ήταν προγραμματισμένο να είναι 100 επεισόδια, δεν ανανεώνεται. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα συνεχιστεί του χρόνου» ανέφερε, αρχικά, ο γνωστός κομμωτής. 

Και συνέχισε: «Τα 100 επεισόδια είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Το γνώριζα, αυτό είχα υπογράψει. Απλώς με βλέπεις εδώ πέρα, γιατί ήρθα να μαζέψω τα πράγματά μου. Ενημέρωση από την εταιρία παραγωγής έχω για το τι θα κάνω μετά. Είναι στα σκαριά κάτι. Ο Νίκος Κοκλώνης μου έχει πει ότι κάπου θα με βάλει». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραμένει στο δυναμικό του Alpha μέχρι τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό της είναι σε ισχύ, ενώ τις επόμενες ημέρες έχει συνάντηση με τα στελέχη του καναλιού για τα πιθανά μελλοντικά βήματά της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίουειδήσεις τώραStyle Me UpAlphaμόδαΤρύφωνας Σαμαράς