Lifestyle|08.01.2022 16:11

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Πρεμιέρα σήμερα για το σόου του ΑΝΤ1 - Το τσιφτετέλι της Χριστοπούλου και το όνειρο του Ζαχαράτου

Newsroom

Ψυχή, πάθος, δύναμη, έκφραση και όνειρο. Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επιστρέφει στον ANT1. Τα φώτα του ψυχαγωγικού σόου ανάβουν απόψε (8/1), στις 20:00 και η σκηνή γεμίζει από έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση αλλά και διαγωνιζόμενους που θα μας καθηλώσουν και θα μας εκπλήξουν! Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκινά, με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής κάθονται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, οι οποίοι θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες. Πόσα ΝΑΙ και πόσα ΟΧΙ θα πουν; Ποια ταλέντα θα τους εντυπωσιάσουν; Στο τιμόνι της παρουσίασης, θα είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα μοναδικό δίδυμο που θα δώσει μία απολαυστική νότα στο βραβευμένο οικογενειακό σόου.

Το όνειρο του Ζαχαράτου 

Ο Τάκης Ζαχαράτος γεννήθηκε στην Πάτρα και μετράει περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στη σόουμπιζ. Η μεγαλύτερη δραματική σχολή που έβγαλε, όπως ο ίδιος δηλώνει, ήταν το κομμωτήριο στο οποίο εργαζόταν, καθώς γνώρισε πολλούς ανθρώπους που τον ενέπνευσαν. Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς γυμναστική, ενώ σιχαίνεται τις ταμπέλες και τις ταυτότητες στους ανθρώπους. Είναι φύσει αισιόδοξο άτομο και όνειρό του είναι να αποκτήσει μια βέσπα και να κάνει βόλτες όποτε το θελήσει.

Πήρε το βάπτισμα του κινηματογράφου ως ηθοποιός στην ταινία «Πάνω κάτω και πλαγίως» του Μιχάλη Κακογιάννη. Στις μουσικές παραστάσεις του έχει συνεργαστεί με εξαιρετικούς σκηνοθέτες, συνθέτες και χορογράφους, έχει συμμετάσχει επίσης ως guest star σε πολλά σίριαλ, ενώ έχει κάνει και αρκετές δισκογραφικές δουλειές. Το 2008 πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», ενώ το 2009 στην κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Η χαρτοπαίκτρα», ερμηνεύοντας τον ομώνυμο ρόλο. Στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ο Τάκης Ζαχαράτος θα αναζητήσει τους πρωταγωνιστές του αύριο στη σκηνή.

Με σταθερή παρουσία στην τηλεόραση τα τελευταία 30 χρόνια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παρουσιάσει σχεδόν όλα τα είδη ψυχαγωγικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση. Από το καλοκαίρι του 2013 ανέλαβε την παρουσίαση των δημοφιλέστερων ψυχαγωγικών εκπομπών του ΑΝΤ1. Από το 2015 έχει αναλάβει την late night ζώνη του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας το «The 2Night Show», ενώ η παρουσία του στο ραδιόφωνο είναι συνεχής, αφού από το 2012 παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο χορός της Έλενας Χριστοπούλου

Δυναμική, στιλάτη, έντονη προσωπικότητα, ευαίσθητη και συναισθηματική. Διαθέτει αμέτρητες γνώσεις γύρω από τη μόδα και είναι μάνατζερ γνωστών προσώπων της ελληνικής σόουμπιζ. Η Έλενα Χριστοπούλου ό,τι κάνει στη ζωή της θέλει να το κάνει καλά και με αλήθεια. Της αρέσει να πειραματίζεται με τη δουλειά της και πιστεύει ότι η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από τις δυσκολίες, ακόμα και από τα λάθη. Ο ρόλος του κριτή τής ταιριάζει γάντι, και στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την οξυδέρκεια, την εμπειρία και το ένστικτό της για να ξεχωρίσει εκείνους που μπορούν να λάμψουν στο μέλλον. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, παρακολουθούμε την Έλενα Χριστοπούλου να μην σταματά να χορεύει και να χαμογελάει. 

Η Κρυσταλλία Ρήγα ασχολείται από τα 5 της με τη μουσική. Σπούδασε κλασσικό πιάνο, Γαλλική Φιλολογία και σχέδιο Μόδας. Μεγαλώνοντας συμμετείχε σε σχολικές μουσικές μπάντες που έπαιζαν από ρεμπέτικο μέχρι μέταλ. Έχει ασχοληθεί με το κλασικό μπαλέτο και τον λάτιν χορό. Από μικρή της άρεσε να γράφει δικά της τραγούδια και κάποια από αυτά συμπεριλήφθηκαν στον τελευταίο της προσωπικό δίσκο. Έχει γράψει, επίσης, μουσική για τηλεοπτικές σειρές, διαφημιστικά και ταινίες μικρού μήκους.

Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, από τη Μαρινέλλα και τον Αντώνη Ρέμο μέχρι τον Στέφανο Κορκολή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ευρύ κοινό, όμως, τη γνώρισε ως frontwoman των «Otherview», ενώ έχει πάρει μέρος και στα musical «Grease» και «Ηair» το 2017. Η Κρυσταλλία Ρήγα απεχθάνεται την αδικία και το ψέμα και στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» επιστρατεύει όλη τη γνώση της για να υποστηρίξει κάθε περίπτωση που αξίζει να διακριθεί!

Η διαδικασία του παιχνιδιού

Η πρώτη φάση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» είναι οι οντισιόν, κατά τη διάρκεια των οποίων οι υποψήφιοι θα βρεθούν για πρώτη φορά απέναντι στους 4 κριτές και θα κληθούν να παρουσιάσουν το ταλέντο τους. Αν καταφέρουν να κερδίσουν τουλάχιστον τρία ΝΑΙ από την επιτροπή, θα περάσουν στην επόμενη φάση. Αν, όμως, καταφέρουν να πάρουν «Golden Buzzer», θα βρεθούν απευθείας στους ημιτελικούς.

Μετά την ολοκλήρωση των οντισιόν, οι κριτές καλούνται να εξετάσουν ξανά όλους τους διαγωνιζόμενους που έχουν καταφέρει να προκριθούν και να καταλήξουν σε αυτούς που αξίζει να βρίσκονται στους ημιτελικούς, εκεί που ήδη βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι με «Golden Buzzer».

Στη φάση των ημιτελικών, οι διαγωνιζόμενοι που έχουν περάσει θα παρουσιάσουν ακόμα ένα act με σκοπό να πάρουν το εισιτήριο για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό. Οι κριτές θα πουν σε 8 διαγωνιζόμενους το πολυπόθητο ΝΑΙ, ενώ άλλοι 4 θα προκύψουν από την ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Στον μεγάλο τελικό, όλοι οι φιναλίστ θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από ένα τελευταίο act, να αποσπάσουν τη θετική ψήφο του κοινού. Μόνο ένας θα καταφέρει να λάμψει στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», θα είναι ο νικητής και θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

ΑΝΤ1ειδήσεις τώραΤάκης ΖαχαράτοςΕλλάδα Έχεις ΤαλέντοΚρυσταλλία ΡήγαπρεμιέραΕλιάνα ΧρυσικοπούλουΓρηγόρης Αρναούτογλου