Lifestyle|08.01.2022 20:03

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Νεκρός ο 17χρονος γιος της γνωστής τραγουδίστριας

Newsroom

Νεκρός δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του βρέθηκε ο 17χρονος γιος της Σινέντ Ο’ Κόνορ. Η έρευνα για τον εντοπισμό του έφηβου Σέιν ξεκίνησε την Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισής του.

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media η 55χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε, το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου, την τραγική είδηση, αναφέροντας ότι ο γιος της ήταν «το φως της ζωής μου».  

Θα είσαι πάντα το φως μου

«Ο όμορφος γιος μου, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και βρίσκεται τώρα με τον Θεό. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ», ανέφερε η Ο’ Κόνορ στο Twitter. Η ίδια, στη συνέχεια, πόσταρε ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ το οποίο και αφιέρωσε στον γιο της. «Αυτό είναι για τον Shaney μου. Το φως της ζωής μου. Το λυχνάρι της ψυχής μου. Το μωρό μου με τα γαλανά μάτια. Θα είσαι πάντα το φως μου. Θα είμαστε πάντα μαζί. Κανένα σύνορο δεν μπορεί να μας χωρίσει», έγραψε.

Τα ίχνη του Σέιν χάθηκαν στα μέσα της εβδομάδας. Τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή Τόλοτ, στο Νότιο Δουβλίνο, την Παρασκευή. Η αστυνομία της πόλης το Σάββατο επιβεβαίωσε ότι η έρευνα για τον εντοπισμό του έχει «κλείσει».

Τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση του έφηβου, η μητέρα του απείλησε με μήνυση το νοσοκομείο της περιοχής, ισχυριζόμενη ότι ο ίδιος Σέιν εξαφανίστηκε παρότι νοσηλευόταν εκεί υπό επιτήρηση για αυτοκτονία.

νεκρόςγιοςτραγουδίστριαειδήσεις τώρα