Lifestyle|10.01.2022 15:05

Kate Middleton: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για τα 40α της γενέθλια - Τα τρία πρόσωπα της δούκισσας του Cambridge

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Ένα από τα τρία πορτρέτα που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τα γενέθλια!
Για τη φωτογράφιση επέλεξε τον Ιταλό φωτογράφο μόδας Paolo Roversi
Φορέματα του οίκου Alexander McQueen και κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Οικογενειακή φωτογραφία για τις γιορτές του 2021-2022 (Instagram)
Ολόχρυση στην πρεμιέρα του Μποντ στο Royal Albert Hall (AP)
Το ζευγάρι στα παρασκήνια των @EarthshotPrize Awards
Στις κερκίδες του Wimbledon (Instagram)
Με τη φωτογραφία ασχολήθηκε η δούκισσα του Κέιμπριτζ μέσα στην πανδημία

Οι φωτογραφίες για τα γενέθλια της δούκισσας του ΚέιμπριτζΚέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) σηματοδοτούν μια απομάκρυνση από τις εικόνες που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε. Η Μίντλετον, που την περασμένη χρονιά έκανε μία λαμπερή εμφάνιση στο Royal Albert Hall με ολόχρυση τουαλέτα στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ, ενώ τα περασμένα Χριστούγεννα έπαιξε πιάνο για τα θύματα της πανδημίας, έκλεισε τα 40 και αποφάσισε να φωτογραφηθεί με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.

Πηγή του παλατιού ανέφερε: «Με αυτές τις τρεις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις τρεις πτυχές της προσωπικότητας της Κέιτ. Υπάρχει η βασιλική πλευρά της, όπως μπορείτε να δείτε στο κλασικό πλάνο όπου κοιτάζει μακριά. Υπάρχει η πιο άτυπη εικόνα με το κόκκινο φόρεμα, όπου απεικονίζει μια μοντέρνα γυναίκα στα 40 της καθώς και το κοντινό πλάνο, το οποίο προσφέρει μια πιο οικεία προοπτική».

Για την εν λόγω φωτογράφιση επέλεξε τον Ιταλό φωτογράφο μόδας Paolo Roversi και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Kew Garden. Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε τον 74χρονο Roversi σε συνεννόηση με το National Portrait Gallery και οι δυο τους έκαναν βιντεοκλήσεις για να γνωριστούν καλύτερα, προτού συναντηθούν σε ένα εσωτερικό στούντιο στο Kew Gardens.

 

Τα κοσμήματά της είναι από την ιδιωτική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, φοράει τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Τα φορέματα είναι όλα του οίκου Alexander McQueen, ενός αγαπημένου της σχεδιαστή που δημιούργησε μάλιστα και το νυφικό της στο βασιλικό γάμο της το 2011.

Η Κέιτ Μίντλετον, που σπούδασε ιστορία τέχνης στο Πανεπιστήμιο St. Andrews, εμπνεύστηκε την ασπρόμαυρη φωτογραφία από το έργο του Cecil Beaton, του σεβαστού φωτογράφου που απαθανάτισε ιστορικές φωτογραφίες της βασίλισσας και της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

γενέθλιαφωτογραφίεςπρίγκιπας ΟυίλιαμΚέιτ Μίντλετονειδήσεις τώρα