Lifestyle|01.02.2019 11:57

Παναγιώτης Πετράκης - Μαριάννα Πολυχρονίδη: Εξελίξεις στον Πρίγκιπα της Φωτιάς

Newsroom

Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Μαριάννα Πολυχρονίδη εξηγούν πώς πήραν την απόφαση να επιστρέφουν στην Tv με τον «Πρίγκιπα της Φωτιάς» και αποκαλύπτουν τις εξελίξεις στη δραματική σειρά του Open, αλλά και τα ιντριγκαδόρικα στοιχεία των ηρώων που υποδύονται.

Νέες εξελίξεις στο Τατουάζ με την Όλγα στα πρόθυρα του αλκοολισμού και τον Ορφέα να δηλώνει αμετανόητος για τα εγκλήματά του. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Ιφιγένεια Πιερίδου αποκαλύπτει τα προσεχώς και μιλά για το ρόλο της και τον …δεύτερο γάμο της.

Ρεπορτάζ: Οι πρεμιέρες του Μαρτίου στο Open, ο «πονοκέφαλος» στη μετάδοση του «Survivor» λόγω της διαφορετικής ώρας Ελλάδας - Τουρκίας, η φρενίτιδα για μια ποδιά στο «Master Chef» και τα τελευταία νέα για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού στη Eurovision.

Ακόμη η τραγουδίστρια Εύα Τσάχρα που φέτος βλέπουμε στο «Familiar» εξηγεί γιατί η Δέσποινα Βανδή είναι η τρίτη της μαμά, εκδηλώσεις αγάπης και χωρισμοί στη σόουμπιζ και ρεπορτάζ για τα χόμπι των επωνύμων.

Στην ενότητα life κλασικές και ανατρεπτικές προτάσεις μόδας με βάση το καφέ χρώμα και νόστιμες και υγιεινές συνταγές με πρώτη ύλη το Μπρόκολο.

Στο TV Έθνος που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής στις 3 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Μαριάννα ΠολυχρονίδηΠαναγιώτης ΠετράκηςTV Έθνος