Lifestyle|11.01.2022 12:46

Bob Saget: Οι 35χρονες δίδυμες Olsen συντετριμμένες για τον θάνατό του - Τους άλλαζε πάνες στα γυρίσματα

Newsroom

Ο αιφνίδιος θάνατος του 65χρονου ηθοποιού Μπομπ Σάγκετ (Bob Saget) αποκάλυψε το εύρος της αγάπης που του έτρεφαν όλοι οι πρώην συνάδελφοί του, αλλά και ηθοποιοί του Χόλιγουντ που ήταν φίλοι του. Όλοι μίλησαν για την καλοσύνη του, την ηρεμία, την γενναιοδωρία του και τη θετικότητα με την οποία ο ηθοποιός της σειράς «Full House» («Τρελή οικογένεια») αντιμετώπιζε τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω του. Οι δίδυμες αδερφές Όλσεν, Μέρι Κέιτ και Άσλεϊ - που πρωταγωνιστούσαν στο «Full House» ερμηνεύοντας τη μικρότερη κορούλα του Σάγκετ, «Μισέλ Τάνερ» - δήλωσαν σοκαρισμένες με την είδηση του θανάτου του ηθοποιού. Οι αδελφές Όλσεν ήταν μόλις 6 μηνών όταν έπαιξαν στη σειρά το 1987!

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός που ήταν ευρέως γνωστός στο κοινό ως «Ντάνι Τάνερ» στη δημοφιλή αμερικανική σειρά «Full House» βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου την Κυριακή (09/01) στο Ritz-Carlton Orlando στο Grande Lakes, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Orange. «Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως ο Robert Saget και διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο δωμάτιο. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια πάλης ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε η δήλωση του Σερίφη. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του σε δήλωσή της στο CNN.

Η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία ήταν παντρεμένος μέχρι το τέλος της ζωής του, και οι τρεις κόρες του, η 34χρονη Όμπρεϊ, η 32χρονη Λάρα και η 29χρονη Τζένιφερ δήλωσαν «συντετριμμένες» από την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου. «Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Μπομπ πέθανε σήμερα», ανέφερε η οικογένεια Σαγκέτ στη δήλωσή της.

Οι δίδυμες αδελφές Όλσεν για τον θάνατο του Σάγκετ: «Σκεφτόμαστε τις 3 κόρες του»

«Ο Bob ήταν ένας από τους πιο αξιολάτρευτους, συμπονετικούς και γενναιόδωρους άνδρες. Λυπούμαστε πραγματικά που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Ξέρουμε όμως θα είναι πάντα δίπλα μας να μας καθοδηγεί, όπως έκανε πάντα» είπαν σε ανακοίνωσή τους η Μέρι-Κέιτ και η Άσλει Όλσεν. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε πει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε αναγκαστεί να αλλάξει τις πάνες στις μικρούλες Όλσεν, μιας και τύχαινε κάποιες φορές να χρειαστεί.

«Σκεφτόμαστε τις κόρες του, τη σύζυγό του και την οικογένειά του και στέλνουμε συλλυπητήρια» είπαν στο CNN. Σήμερα 35 ετών, οι δίδυμες έχουν αποσυρθεί από την υποκριτική και είναι επιτυχημένες επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας. Η Μέρι-Κέιτ Όλσεν σχολιάστηκε τα τελευταία χρόνια λόγω του γάμου της με τον Ολιβιέ Σαρκοζί, αδελφό του Νικολά Σαρκοζί.  

Σε σοκ ο Τζον Στάμος για τον φίλο του - Η αιτία θανάτου δεν έχει δημοσιοποιηθεί

Ο ηθοποιός Τζον Στάμος, που συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά «Τρελή οικογένεια» για 13 ολόκληρες σεζόν δήλωσε συντετριμμένος και σε σοκ από την είδηση. «Δεν θα έχω κάποιον φίλο σαν εκείνον. Σ'αγαπώ πολύ Μπομπ» έγραψε. Ο Μπομπ Σάγκετ παρουσίαζε επίσης την εκπομπή «America’s Funniest Home Videos» ενώ υπήρξε και αφηγητής του «How I met your mother».

Τραγική ειρωνεία, μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις ήταν για τον θάνατο της διάσημης κωμικού Μπέτι Γουάιτ (Betty White). Έγραψε «Θεέ μου θα μας λείψεις» χωρίς να γνωρίζει τι επιφυλάσσει και για εκείνον η ζωή! Η αιτία θανάτου του διάσημου κωμικού δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι αρχές θεωρούν ότι το πιο πιθανό είναι να έπαθε καρδιακή προσβολή ή έμφραγμα. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο podcast «A Corporate Time with Tom & Dan» και είχε αποκαλύψει ότι πρόσφατα νόσησε με κορονοϊό

Τζον ΣτάμοςΧόλιγουντθάνατοςηθοποιόςειδήσεις τώρα