Lifestyle|11.01.2022 14:34

Ο Τάσος Χαλκιάς με «μαυρισμένο» μάτι: «Βάλε φυλαχτά μού είπαν, σε γλωσσοτρώνε»

Newsroom

Λίγες μέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Τάσος Χαλκιάς δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε τραυματισμένο και με μαυρισμένο μάτι.

Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Άλλο ένα τραύμα. Σωματικό αυτή τη φορά. Σοβαρό, επικίνδυνο. Έτρεξαν φίλοι κι αγαπημένοι, με φρόντισαν. Πέρασε, τους ευχαριστώ. Βάλε φυλαχτά μού είπαν! Όσοι δεν σε ξέρουν, σε γλωσσοτρώνε… Χαμογελάω, άλλη μια εμπειρία ζωής το λέω εγώ και προχωράμε πάμε γι' άλλα, όσο ακόμα αντέχουμε! Κι όπως φαίνεται αντέχουμε πολλά. Να 'χετε καλό, όσοι είστε στην παραγωγή και στον καθημερινό μόχθο».

 

Θυμίζουμε πως ο Τάσος Χαλκιάς είχε βρεθεί στο επίκεντρο πριν από λίγες ημέρες, καθώς χρειάστηκε να  περιμένει πολλή ώρα πριν να βγει στο πλατό του «Love it» και τελικά δεν βγήκε on air την ώρα που είχε συμφωνήσει με την ομάδα της εκπομπής. Έτσι, όταν άρχισε να συζητά με την Ιωάννα Μαλέσκου, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και τη δυσαρέσκειά του. «Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ό,τι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός. 

Μιλώντας η Ιωάννα Μελέσκου στην εκπομπή «Open Weekend» είχε δηλώσει: «Με τον Τάσο Χαλκιά έχει λήξει το θέμα, δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Εννοείται πως θα τον καλούσα ξανά στην εκπομπή μου, εάν και ο ίδιος το επιθυμούσε». 

Από την άλλη, ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», λέγοντας πως «τα πράγματα δεν ήταν έτσι παλιότερα. Συγχωρέστε με Ελένη, Φαίη, Ελεονώρα, μιλάω για τα πιο νέα κορίτσια, δεν έχετε καμία σχέση με αυτά. Και το γνωρίζετε από μένα, οφείλω να το πω αυτό. Γιατί τα νέα κορίτσια πρέπει να μάθουν περισσότερο τι ακριβώς κάνουν, τι σημαίνει οικοδεσπότης μιας εκπομπής. Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει. Είναι δυνατόν να ξεκίνησα με το Λαβ Σόρρυ; Ήμουν ήδη 41 ετών, είχα ξεκινήσει 20 χρόνια. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες μου έχει συμβεί δυο φορές, να πρέπει να περιμένω για να βγω σε μια εκπομπή. Ήταν μια εκπομπή του OPEN και μια του ΣΚΑΪ. Αυτά τα δύο κανάλια δεν ασχολούνται με τη μυθοπλασία. Δεν γνωρίζουν πως να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς. Ταλαιπωρούν και εμάς και εκείνους». 

Γιάννης Μπέζος: «Αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου»

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και ρωτήθηκε για την εκρηκτική συνύπαρξη του Τάσου Χαλκιά και της Ιωάννας Μαλέσκου στο «Love it». «Αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου. Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι θα βγει κάποια άλλη φορά. Η ένταση στον αέρα δεν κάνει καλό σε κανέναν» υπογράμμισε. 

Παράλληλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε πως «δεν είχε τύχει να δω έτσι ολοκληρωμένο το απόσπασμα, θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, λόγω της καθυστέρησης. Κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται από το κοντρόλ. Που βέβαια σε καμιά περίπτωση αυτό δεν σου επιτρέπει σαν παρουσιάστρια να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις ότι φταίει το κοντρόλ και ο αρχισυντάκτης. Πρέπει να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια για τον καλεσμένο σου. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε».

Σταματίνα ΤσιμτσιλήΙωάννα Μαλέσκουειδήσεις τώραΤάσος ΧαλκιάςΓιάννης Μπέζοςηθοποιός