Lifestyle|12.01.2022 10:00

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το «Μη με αφήσεις ποτέ»: Κακοποιούσε τη σύντροφό του και ανέβαζε το βίντεο λέγοντας «κοίτα τι άνθρωποι υπάρχουν»

Newsroom

Καλεσμένη στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (11/1) η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Την ηθοποιό γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον δραματικό ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες». Η σκηνή του πυροβολισμού και του θανάτου της «Θεοδοσίας» στο σίριαλ του ΑΝΤ1 ήταν ανατριχιαστική και η ερμηνεία της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη «αποθεώθηκε» στα social media. Η ηθοποιός μίλησε στον Αρναούτογλου για το τέλος του ρόλου της στις «Άγριες Μέλισσες» και την τωρινή εξαιρετική εμπειρία της στον «Σασμό».

«Δεν ήθελα να φύγω από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά έπρεπε να φύγω. Δεν μου έλειψε η δουλειά γιατί και για μένα έκανε τον κύκλο της αλλά μου έλειψαν τα παιδιά» είπε αρχικά και συνέχισε για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Σασμός»: «Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους Κρητικούς. Η Κρήτη είναι σαν άλλη χώρα. Είχα μια μεγάλη αγάπη στο νησί, είναι κάποια μέρη που σε μαγνητίζουν με την ενέργειά τους. Η ιστορία έχει αγάπη, αίμα είναι μία απαγορευμένη αγάπη σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Η ερώτηση για τα προσωπικά της που την έφερε σε αμηχανία

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι σε μια πολύ ωραία κατάσταση. Ωραίο είναι αυτό. Με τον που ‘ σαι Θανάση ε; Για να μην λες ότι δεν τα ξέρω. Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει». Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον αδελφό του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα. 

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε θέλοντας να μάθει κάτι περισσότερο για την προσωπική της ζωή. Τότε, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε με φανερή αμηχανία: «Καλή είναι. Ναι εντάξει. Όλα τα ξέρεις και με τρομάζεις. Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες». 

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συνέντευξης ήταν όταν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε γιατί έχει δύο επίθετα. Ο λόγος είχε να κάνει με τον θάνατο της μητέρας της. Ένα από τα δύο επίθετα είναι δικό της και ήθελε τιμής ένεκεν να το αναφέρει κάθε φορά.

Το «Μη Με Αφήσεις Ποτέ» το βιώσαμε πολύ έντονα

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για την ταινία μικρού μήκους στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία αναφέρεται στη γυναικεία κακοποίηση: «Το "Μη με αφήσεις ποτέ", το βιώσαμε πολύ έντονα, πάθαμε σοκ στα γυρίσματα. Ο Έκτορας Λιάτσος μετά από κάθε βίαιη σκηνή και ακραία, με έπαιρνε αγκαλιά. Έχουμε πολύ δρόμο αλλά τουλάχιστον έγινε μια αρχή! [...] Αφού βγήκε το βίντεο, για μια βδομάδα, λαμβάναμε ακραία πράγματα, προσωπικές εμπειρίες, μαρτυρίες γυναικών, φωτογραφίες από κακοποιημένες γυναίκες. Όταν κάναμε το βίντεο ήμασταν στις 13 γυναικοκτονίες και έχουν γίνει άλλες τόσες; Είναι σοκαριστικό».

Σχολιάζοντας τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σημείωσε: «Ξέρω μία περίπτωση που ένας άντρας, που κακοποιούσε τη σύντροφό του, ανέβασε το βίντεο "κοίταξε να δεις τι άνθρωποι υπάρχουν". Αυτός προφανώς δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι έχει κάνει ακραία απάνθρωπα πράγματα. Υπάρχει πολλή τρέλα εκεί έξω».

Το βίντεο δημιουργήθηκε από τη Lacta σε συνεργασία με το Κέντρο Διοτίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Έμφυλης Βίαςκαι μιλά για τις γυναικοκτονίες στο πλαίσιο της ενδοοικογενεικής/ενδοσυντροφικής βίας, αλλά και όσα προηγούνται αυτών. Κυρίως όμως, κάνει σαφή τη μοναξιά που βιώνει μια γυναίκα όταν κακοποιείται, που δυσκολεύεται να πιστέψει, που δεν μπορεί να μιλήσει και που παρακολουθεί την απόπειρά της για διαφυγή από την κόλαση της κλειστής πόρτας να γίνεται η αφορμή για ακόμα πιο έντονη βία, σωματικές και ψυχολογικές απειλές.

κακοποίησηηθοποιόςΆγριες μέλισσεςβίντεοΣασμόςΧριστίνα Χειλά Φαμέληειδήσεις τώρα