Lifestyle|12.01.2022 19:53

Emily in Paris: H Lily Collins τρώει σουβλάκι και ποζάρει στα Φιλιατρά - Η σειρά του Netflix ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν

Newsroom

Το ελληνικό τμήμα του Netflix, μέσα από τα social media, ανακοίνωσε μ' έναν ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο πως το «Emily in Paris» ανανεώθηκε για δύο ακόμη σεζόν. Συγκεκριμένα, ανέβασε τρεις φωτογραφίες με τη Λίλι Κόλινς να ποζάρει στα Φιλιατρά, στον Βόλο και στη Λειβαδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου θα πραγματοποιηθούν σε στούντιο, λίγο έξω από το Παρίσι σε λίγους μήνες, ενώ έντονες φήμες αναφέρουν πως οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν για κάποια γυρίσματα στο Λονδίνο. Παράλληλα, οι θαυμαστές της Κιμ Κατράλ έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εικασίες ότι η πρώην πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» θα λάβει μέρος στα επόμενα επεισόδια του «Emily in Paris»

 

Τόσο το «Sex and the City» όσο και το «Emily in Paris» δημιουργήθηκαν από τον τηλεοπτικό παραγωγό Darren Star (Beverly Hills, 90210, Melrose Place, Younger κ.ά), αφήνοντας υπονοούμενα ότι ένα crossover χαρακτήρων θα μπορούσε να είναι στα σχέδιά του. Η Κατράλ απέρριψε να συμμετάσχει στο «And Just Like That», εν μέσω έντονων φημών για διαμάχη με τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της, αλλά τίποτα δεν αποκλείει την αναβίωση του ρόλου της στην τηλεοπτική σειρά «Emily in Paris».

Έτσι όλοι βλέπουν, όπως αναφέρεται στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ως λογική εξέλιξη οι δύο επιτυχημένες γυναίκες των δημοσίων σχέσεων, Σαμάνθα και Έμιλι, να συναντηθούν για έναν καφέ και να κουβεντιάσουν για τη δουλειά τους. Επιπλέον, επισημαίνεται πως και οι δύο βρίσκονται στην Ευρώπη, καθώς η απουσία της Σαμάνθα από το «And Just Like That» εξηγήθηκε με το γεγονός ότι έχει μετακομίσει στο Λονδίνο.

 

Τις φήμες πυροδότησε η Κιμ Κατράλ όταν τον Σεπτέμβριο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία βρίσκεται μαζί με την Πατρίτσια Φιλντ, η οποία ήταν η ενδυματολόγος του «Sex and the City» και τώρα ντύνει τους πρωταγωνιστές του «Emily in Paris».

Το «Emily in Paris» η πιο δημοφιλής κωμική σειρά του Netflix για το 2020

Η νεανική σειρά του Ντάρεν Σταρ ακολουθεί την Έμιλι, η οποία αφήνει το Σικάγο των ΗΠΑ και αρχίζει τη νέα της ζωή στην Πόλη του Φωτός, για χάρη μιας μεγάλης επαγγελματικής ευκαιρίας. Στον δεύτερο κύκλο, ο οποίος έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Netflix, έχοντας αποκτήσει πλέον μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή της, η Έμιλι μπορεί σιγά - σιγά να κουμαντάρει καλύτερα την πόλη, αλλά ζορίζεται ακόμα με τις ιδιαιτερότητες του τρόπου ζωής των Γάλλων. Μετά το ερωτικό τρίγωνο με τον γείτονά της και την πρώτη της αληθινή Γαλλίδα φίλη, η πρωταγωνίστρια είναι αποφασισμένη να επικεντρωθεί στη δουλειά της, που γίνεται καθημερινά όλο και πιο περίπλοκη. Στην τάξη των Γαλλικών, γνωρίζει έναν άλλο εκπατρισμένο που την εξοργίζει και ταυτόχρονα την ιντριγκάρει. 

Λίλι ΚόλινςΠαρίσιΚιμ ΚατράλNetflixΒόλοςsocial mediaειδήσεις τώραΛονδίνο