Lifestyle|13.01.2022 09:40

Γιώργος Μαυρίδης για την απώλεια της Μόλυ: «Θα την κάνω τατουάζ δίπλα στη μητέρα μου»

Newsroom

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στη γυναίκα της ζωής του και περιέγραψε πόσο δύσκολα βίωσε την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές για να το ξεπεράσει.

«Το πέρασα λίγο δύσκολα, με ζόρισε πολύ όταν αρρώστησα. Έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας χρόνος. Πήρα μετά κιλά λόγω της κορτιζόνης. Κάθισα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, βγήκα, μετά ξαναμπήκα για δεύτερη φορά» εξομολογήθηκε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Τη δεύτερη φορά μπήκα φασκιωμένος, μόνο τα μάτια φαίνονταν, για να μη με ξαναδούν, ξαναμαθευτεί. Όποιος αρρώσταινε τον έβριζαν, τότε ήταν πολύ της μόδας. Ήρθε το ασθενοφόρο και με πήρε γιατί είχα κάτι επιπλοκές. Έκανα έξι μήνες να σταθώ στα πόδια μου. Ήμουν στη ΜΑΦ. Ίσως είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι' αυτό το κομμάτι. Η μοναδική συντροφιά σου είναι το κινητό που το έχεις και στο αθόρυβο. Δεν έχεις κάτι άλλο».

Οι τελευταίες στιγμές με τη Μόλυ

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια που είχε το 2021, αφού μετά από 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ. «Ήταν 15 χρονών και τα τελευταία χρόνια βλέπαμε ότι είχε βαρύνει, δεν άκουγε και δεν έβλεπε καλά και για τον λόγο αυτό δεν ήθελα να την ταλαιπωρώ με φωτογραφίες και βίντεο για τα social media. Με πλήγωνε αυτό που έβλεπα, είχα προετοιμαστεί για την απώλειά της, αλλά όσο και να έχεις προετοιμαστείς δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και να σου βγει η αντίδραση που θα ήθελες. Έβγαλε ένα πρόβλημα στο αίμα. Είχε ένα καρκίνωμα στη χολή. Κάναμε κάποιες θεραπείες και πήγαινε καλύτερα. Κατάφερα να ξεκλέψω δύο μέρες για να κάνω μια δουλειά στο εξωτερικό. Ήμουν Φλωρεντία και Ρώμη.

Και με παίρνει η Κρίστη και μου λέει ότι η Μόλυ δεν αναπνέει καλά. Με πήρε 11 το πρωί, 6 το απόγευμα ήμουν Θεσσαλονίκη και σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού έλεγα: "Σε παρακαλώ, κράτα να σε χαιρετήσω". Έφυγα για δύο μέρες και δεν θα ήμουν δίπλα της στην τελευταία της ανάσα. Πραγματικά νιώθω ότι με περίμενε. Έκανα ό,τι θεραπεία υπήρχε, προσπάθησα να το εξαντλήσω, ό,τι δύναμη είχα ό,τι μπόρεσα, έκανα. Θα μείνει για πάντα, θα τη θυμόμαστε. Θα την κάνω τατουάζ δίπλα στη μητέρα μου» είπε συγκινημένος. 

Και συνέχισε: «Η ζωή μετά είναι ανάλογα πώς το έχεις προετοιμάσει. Εγώ έχω υιοθετήσει την Τσίχλα. Έγιναν κολλητές. Η Τσίχλα την είχε τρελάνει, ήταν 2,5 μηνών κουτάβι. Από τότε που έφυγε η Μόλυ έχω την Τσίχλα για παρηγοριά. Την έφερα να χαιρετήσει τη Μόλυ λίγο πριν την "κοιμίσουμε". Πέρασαν όλοι και τη χαιρέτησαν. Η Τσίχλα ήταν λίγο τρομαγμένη. Μέχρι να τη θάψω, δεν πλησίαζε. Όταν τελείωσα πήγε από πάνω και έψαχνε να τη βρει».

Η πρόταση γάμου στην Κρίστη Κριθάργια

Τέλος, ο Γιώργος Μαυρίδης μοιράστηκε με τον Γρηγόρη τις δυνατές στιγμές που έζησε με την καινούργια του εκπομπή «Into the heart» και μίλησε για την πρόταση γάμου στην Κρίστη Κριθάργια: «Η συγκατοίκηση, η συντροφικότητα και όλα αυτά ήρθαν στην πορεία της ζωής μου, όπου και μου το έβγαλε ο άνθρωπός μου και έτσι προχώρησα στην πρόταση. Όταν της έκανα την πρόταση γάμου νόμιζε πως η κάμερα έγραφε για τα γυρίσματα της εκπομπής, καλά πήγε όμως. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια».

ΚορονοϊόςΓιώργος Μαυρίδηςειδήσεις τώραΓρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night show