Lifestyle|13.01.2022 10:30

Megan Fox - Machine Gun Kelly: Αρραβωνιάστηκαν και ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου

Newsroom

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε με τον Μασίν Γκαν Κέλι (Machine Gun Kelly). Στο βίντεο παρακολουθούμε τον μουσικό να γονατίζει, κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Τον Ιούλιο του 2020, καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο και ζητήσαμε μαγεία. Δεν ξέραμε τι πόνο θα βιώσουμε και τι δουλειά και θυσίες θα χρειαστεί η σχέση μας. Περπατήσαμε μέσα στην κόλαση μαζί, γελάσαμε περισσότερο από ποτέ, μου ζήτησε να παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.

Πριν από λίγο καιρό, το περιοδικό GQ πήρε συνέντευξη από το ζευγάρι και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από έναν έρωτα, που όπως λένε οι δυο τους, είναι «το πιο σκοτεινό παραμύθι». Τους ενώνει το κάρμα και τα πολλά τατουάζ, αλλά η σχέση τους, όπως λέει η Μέγκαν δεν είναι «τόσο ήρεμη» όπως φαίνεται. Η Μέγκαν Φοξ ήταν από τις πρώτες διάσημες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις, προσπαθώντας να καθιερωθεί στην αδυσώπητη βιομηχανία του Χόλιγουντ, αλλά όπως φαίνεται αυτό επηρέασε την ψυχική της υγεία.

Μασίν Γκαν Κέλι και Φοξ γνωρίστηκαν το 2020 στα γυρίσματα του «Midnight In The Switchgrass», αλλά είχαν ξαναβρεθεί σε ένα πάρτι του GQ στο Λος Άντζελες - αλλά όπως λέει το ζευγάρι: «Το σύμπαν δεν μας άφησε τότε να "δούμε" ο ένας το πρόσωπο του άλλου, γιατί δεν ήταν ακόμα η σωστή στιγμή».

 

Η Megan Fox πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή

Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε στο πλαίσιο της συνέντευξης ότι πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή ή αλλιώς δυσμορφοφοβία. Είναι μια διανοητική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την έμμονη ιδέα ότι κάποια πτυχή του μέρους του σώματος ή της εμφάνισης ενός ατόμου είναι σοβαρά λανθασμένη. Η συγκεκριμένη πάθηση είναι πολύ συνηθισμένη στους αστέρες του Χόλιγουντ, στους ανθρώπους που εκτίθενται σε μεγάλο κοινό, που η δουλειά και η επιτυχία(;) τους στηρίζεται στην καλή τους εμφάνιση. Τα άτομα που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή θεωρούν πως έχουν ατέλειες που είτε μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου, είτε να τις μεγαλοποιούν εμμονικά.

«Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις ότι είναι τόσο όμορφος και πως η ζωή του θα πρέπει να είναι πανεύκολη εξαιτίας της εμφάνισής του, όμως εκείνος ίσως να μην έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Έχω σωματική δυσμορφική διαταραχή, έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες» πρόσθεσε, ενώ είπε πως αυτό ξεκίνησε το 2009, από την συμμετοχή της στην ταινία «Jennifer’s Body».

«Ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης τότε, βλέποντας την εικόνα μου να αντικειμενοποιείται σεξουαλικά». Το «σωσίβιό της» ήταν ο σύντροφός της, Μασίν Γκαν Κέλι. Απ’ όταν ξεκίνησαν την σχέση τους, η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε στο GQ ότι έχει αλλάξει πολύ και  κατανοεί ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από την εμφάνιση.

Megan Fox - Machine Gun Kelly: Με τον σύντροφό της σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη 

Με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι» στην Ελλάδα, το ζευγάρι βρέθηκε για κάποιες μέρες στη Θεσσαλονίκη και ένας χρήστης του TikTok πέτυχε τυχαία τη Μέγκαν Φοξ σε γνωστό μπαρ της πόλης. «Αυτή ήταν η μέρα που πέτυχα τυχαία τη Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι στη Θεσσαλονίκη» έγραψε στο βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Την ίδια περίοδο, το ζευγάρι ταξίδεψε και στην ατμοσφαιρική Σαντορίνη, όπου ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε παρέα να περπατούν αγκαλιά στα σοκάκια, σε χαλαρή διάθεση. Το ζευγάρι έχει δηλώσει πως η έλξη μεταξύ τους ήταν αμοιβαία από το πρώτο λεπτό και από τότε είναι «αυτοκόλλητοι».

 

Θυμίζουμε πως η Μέγκαν Φοξ ήταν παντρεμένη για δέκα χρόνια με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν της σειράς «Beverly Hills», με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Το διαζύγιό τους επισημοποιήθηκε πρόσφατα και διατηρούν -μετά από πολύ κόπο- φιλικές σχέσεις. 

ειδήσεις τώραΧόλιγουντΜέγκαν Φοξinstagramγάμοςπρόταση γάμου