Lifestyle|13.01.2022 13:48

Survivor αποχώρηση: Οι τσουχτερές ρήτρες του Ατζούν που δεν επιτρέπουν στους παίκτες να φύγουν οικειοθελώς

Newsroom

Ο νέο κύκλος του «Survivor» έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές εβδομάδες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η άφιξη του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο δεν έμοιαζε με καμία άλλη, αφού ο παρουσιαστής καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ελικόπτερό του.

Εμπλουτισμένο με καινούρια αγωνίσματα, απρόσμενες διαδικασίες, μυστικές τοποθεσίες και θεματικά parkour το φετινό «Survivor» είναι πιο απαιτητικό και πιο δύσκολο απ' ότι έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, το ριάλιτι επιβίωσης, λόγω ελλείψης δυνατού προγράμματος στον ΣΚΑΪ, προβάλλεται πλέον πέντε μέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Σάββατο μέχρι Τετάρτη. 

Το πρωί της Πέμπτης (13/1), ο Γρηγόρης Μπάκας παρουσίασε στο «Πρωινό» τις ρήτρες που θα πληρώσουν οι παίκτες του «Survivor», αν αποφασίσουν ν' αποχωρήσουν οικειοθελώς από το παιχνίδι. Όπως έγινε γνωστό, τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι δεν μπορούν εν μία νυκτί να φύγουν από το ριάλιτι, εκτός εάν οι λόγοι είναι ιατρικοί.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος από τους παίκτες των Μαχητώς θελήσει να φύγει οικειοθελώς, θα πρέπει να πληρώσει 30.000 ευρώ, ενώ οι Διάσημοι θα πρέπει να δώσουν 50.000 ευρώ. «Αυτά είναι για να λέγονται» σχολίασε η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε ότι «καμία παραγωγή δεν μπορεί να πιέσει έναν παίκτη να μείνει σε ένα ριάλιτι, αν οι λόγοι είναι ψυχολογικοί».

Το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό φάνηκε από την ξαφνική αποχώρηση του φαβορί, Τζέημς Καφετζή, την περασμένη σεζόν. O 25χρονος διοργανωτής boat party ανέφερε ότι κινδυνεύει να «χάσει το μυαλό του» από τον εγκλεισμό και τις κακουχίες στον Άγιο Δομίνικο και αποχώρησε. Φήμες ήθελαν τον Τζέημς να αντιδρά στην ανακοίνωση από τον Ατζούν Ιλίτζαλι για την παράταση του ριάλιτι, κάτι που δεν δεν βρήκε σύμφωνο τον παίκτη της μπλε ομάδας.

«Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θα κάνω και εγώ την ανατροπή. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό, είναι το μυαλό μου και πλέον οι σκέψεις μου και μέχρι και τα όνειρά μου έχουν να κάνουν με το Survivor. Το μυαλό μου είναι ότι πιο πολύτιμο έχω και πραγματικά το σέβομαι. Επειδή ο δρόμος μοιάζει ακόμη μακρύς, θέλω να είμαι εγώ σήμερα αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε» είχε δηλώσει τότε ο πρώην παίκτης. 

«Το φετινό Survivor είναι μία καλοστημένη σαπουνόπερα»

Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», χαρακτήρισε τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης μία «καλοστημένη σαπουνόπερα». Αφορμή στάθηκαν τα πυρά των δύο ομάδων που δέχτηκε ο Γιώργος Κατσαούνης στο «Survivor», μετά την δήλωσή του για… «στημένο παιχνίδι» με την οποία πήρε στον λαιμό του, τους Μαχητές. Την ίδια ώρα, η Μυριέλλα Κουρεντή έδειξε να στριμώχνεται με τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο, έχοντας ζήσει ένα έντονο φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου αυτή την στιγμή σαν Μυριέλλα. Δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο κανονικά, δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από τρεις προτάσεις συνεχόμενες ποτέ, στην δεύτερη πρόταση που θα πούμε, πάντα μας διακόπτουν για να μας χωρίσουν, έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Εγώ έναν άλλον Γιώργο γνώρισα, έναν άλλον Γιώργο έζησα και ένας άλλος Γιώργος εμένα με γοήτευσε και με έκανε να χαμογελάω και να νιώθω όμορφα. Σε αυτό που λένε τα παιδιά συμφωνώ στο ότι ο τρόπος του και το να «δώσει» την ομάδα του, δεν είναι σωστός, δεν έπρεπε να το κάνει» τόνισε η ηθοποιός.

Και κατέληξε, λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή δικαίως η ομάδα στέκεται εναντίον του εξαιτίας της δήλωσης που έκανε, αλλά από την άλλη άκουσα αυτό που είπε ο Γιάννης, ότι μπορεί να έμεινε στο προηγούμενο σενάριο. Εγώ αλλιώς είχα στον μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο». 

Νέοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, νέοι παίκτες θα εισβάλλουν σύντομα στο «Survivor». «Ο Γιώργος Καβακάκης θ' αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι μοντέλο, γυμναστής και σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα, η οποία είναι ήδη μέσα στο παιχνίδι. Χτες το βράδυ, ο ίδιος έκανε πολλά repost διαδικτυακά δημοσιεύματα στο Instagram που αναφέρουν πως μπαίνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Πάμε να πούμε άλλα δύο ονόματα που τους έχει στο προθάλαμο ο Ατζούν. Ο πρώτος είναι ο τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης και η δεύτερη είναι η Ανδρομάχη Δημητροπούλου» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος. 

Οι «επιθετικές» κινήσεις του Ατζούν για ν' ανέβει η τηλεθέαση

Ένα γνώριμο πρόσωπο φαίνεται πως θα επιστρέψει στο «Survivor». Και αυτό δεν είναι άλλο από την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποχώρησε πέρυσι, λόγω προβλήματος υγείας. Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης της «ξύπνησαν» το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης. Ο γνωστός ποδοσφαιριτής, που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, δεν είχε έρθει σε συμφωνία με την παραγωγή πριν από την πρεμιέρα του «Survivor» , ενώ τώρα τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι και έτσι θα τον δούμε σύντομα στις οθόνες μας. 

Ατζούν ΙλίτζαλιΚάτια Ταραμπάνκοειδήσεις τώραΣΚΑΪτηλεθέασηSurvivorΜυριέλλα Κουρεντή