Lifestyle|22.06.2020 14:59

GNTM: Ποια αποχώρησε - Διαλύεται η «τριάδα της φωτιάς»;

Newsroom

Από τις πρώτες κιόλας μέρες προβολής του Greece's Next Top Model (GNTM), τα μοντέλα απέκτησαν φιλίες, συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες στο σπίτι του παιχνιδιού. Μία, όμως, είναι η παρέα που κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Η «τριάδα της φωτιάς», όπως έχουν χαρακτηρίσει τις: Εύη, Μέγκι και Μικαέλα, ανεβάζει την αδρεναλίνη των τηλεθεατών του ριάλιτι μόδας.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 30/10, τα κορίτσια κρεμάστηκαν από σκοινιά σε έναν τοίχο αναρρίχησης και το μοντέλο που αποχώρησε ήταν η Έλντα. Στο ίδιο επεισόδιο είδαμε να κλυδωνίζεται η φιλία των τριών κοριτσιών, η οποία περνάει από το… στόχαστρο της Μέγκι!

T

Σε μια συζήτηση που είχε το μοντέλο με την τρίτη της παρέας τη Μικαέλα ανέφερε πως νιώθει λίγο απογοητευμένη από την Εύη. «Η Εύη λίγο με έχει απογοητεύσει τελευταία. Το χουμε συζητήσει κιόλας οι δυο μας. Δεν πάει έτσι όμως. Δηλαδή κάθε φορά που θα τα πηγαίνει καλά θα είναι χαρούμενη και όλα καλά και όταν δεν τα πάει καλά θα μας πιέζει ψυχολογικά;» και λίγο μετά συμπλήρωσε «Ελπίζω ότι κατάλαβε. Κάποια θέματα όμως δε γίνεται να τα συζητάς συνέχεια. Πρέπει από μόνη της να κάνει κάποια πράγματα. Δε γίνεται να της τα λέω όλα εγώ… Οι ευκαιρίες για μένα είναι λίγες και καλές».

Star TVGNTM