Lifestyle|13.01.2022 14:47

Jason Momoa: Ο ηθοποιός του «Game of Thrones» χώρισε με τη Lisa Bonet έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας

Newsroom

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας. πορείας. «Όλοι έχουμε νιώσει τη συμπίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθανόμαστε και μεγαλώνουμε από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν» ανέφερε, αρχικά, η κοινή ανακοίνωση που δημοσίευσε το πρώην ζευγάρι στο Instagram.

«Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα πως χωρίζουμε τους δρόμους μας. Το μοιραζόμαστε όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά το κάνουμε για να προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να τη γνωρίσουμε και να τη ζήσουμε. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον. Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή των παιδιών μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει. J.&L.» καταλήγουν.

Ο πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» και του «Aquaman» γνωρίστηκε με τη Lisa Bonet το 2005, μέσω κοινών γνωστών και από τότε ήταν αχώριστοι μέχρι σήμερα. Αρκετοί πίστευαν πως είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, όμως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «The Late Late Show», ο Jason Momoa είχε δηλώσει πως ήταν μοιραίο: «Απλώς έτυχε να βρεθούμε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή». Η ανάρτηση συνοδευόταν με πλάνα από κάποιο ηλιοβασίλεμα και ένα σετ χεριών που κρατούσαν ένα μικρό πουλί.

 

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet καλωσόρισαν την πρώτη τους κόρη, τη Lola, τον Ιούλιο του 2007 και την Nakoa-Wolf, τον Δεκέμβριο του 2008. Η Bonet είναι, επίσης, μητέρα της ηθοποιού Zoe Kravitz από την σχέση της με τον Lenny Kravitz.

Jason Momoa: «Πείνασε η οικογένειά μου μετά το Game of Thrones»

Ο Jason Momoa, μιλώντας παλιότερα στο περιοδικό «InStyle», αποκάλυψε ό,τι μετά τον θάνατο του «σκληρού» χαρακτήρα του στο «Game of Thrones» το 2011 δεν μπορούσε να στηρίξει την οικογένειά του. Μάλιστα χαρακτηριστικά είπε ότι η σύζυγός του Lisa Bonet και τα δύο παιδιά τους πείνασαν εκείνο το διάστημα. «Πεινούσαμε μετά το Game of Thrones. Δεν μπορούσα να εργαστώ. Είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις παιδιά και είσαι εντελώς χρεωμένος». Η σειρά του George R.R. Martin έκανε παγκόσμια επιτυχία, αλλά ο Momoa εμφανίστηκε πολύ... νωρίς και σε μόλις δέκα επεισόδια.

 

Ο επόμενος πρωταγωνιστικός του ρόλος ήρθε το 2014 στο «Road to Paloma», μία δική του ταινία. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στη βραχύβια σειρά «The Red Road». Σε ένα γύρισμα της... μοίρας τού προτάθηκε το blockbuster της DC, «Aquaman», μία ταινία που κέρδισε πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office. Σήμερα, είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και το πρόγραμμά του είναι κλεισμένο μέχρι το 2024.

Τζέισον ΜομόαGame of Thronesηθοποιόςχωρισμόςειδήσεις τώραδιαζύγιο