Lifestyle|14.01.2022 01:11

OPEN: Νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στη σειρά «Σ' αγαπάω μεν... αλλά»

Newsroom

Η αστεία και τρυφερή κωμωδία, σε σκηνοθεσία Μαρίας Λάφη και σενάριο Αντώνη Ανδρή, Μαργαρίτας Γερογιάννη, Γιάννας Κανελλοπούλου, Ζωής Κοίβαρη και της Ρένας Ρίγγα που γυρίζεται από την εταιρία ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, συνεχίζεται σε νέα ημέρα και ώρα, με νέα πρόσωπα, πολλές ανατροπές και έναν ακόμη κύκλο 15 ξεκαρδιστικών επεισοδίων.

Έτσι, το «Σ' αγαπάω μεν... αλλά» που μεταδίδεται πλέον κάθε Σάββατο στις 20:00, θα ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό για 15 επεισόδια επιπλέον των αρχικά προγραμματισμένων. Παράλληλα, στην ζωή των αγαπημένων πρωταγωνιστών της, των Αλέξανδρου Μπουρδούμη, Ευσταθίας Τσαπαρέλη, Χριστίνας Τσάφου, Βασίλη Χαλακατεβάκη, Εύης Δαέλη, Μαριέλλας Σαββίδου, Μιχάλη Πανάδη, Θοδωρή Αντωνιάδη, Χρήστου Σαπουντζή και της Άννας Αδριανού, μπλέκονται με καινούργιες ιστορίες, καλοί και γνωστοί ηθοποιοί.

Ήδη έχουμε παρακολουθήσει τους Μπέσυ Μάλφα, Θανάση Βισκαδουράκη και Αργύρη Αγγέλου σε ξεκαρδιστικά μπερδέματα και περιπέτειες, ενώ σύντομα θα απολαύσουμε την συνέχεια της ιστορίας του ψυχολόγου με τον Αργύρη Αγγέλου, καθώς επίσης και νέα επεισόδια με τους Σοφία Πανάγου και Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Και έπεται συνέχεια…

Οι ήρωες του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» χρειάζονται επειγόντως βοήθεια

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 20:00 στο OPEN οι ήρωες του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» χρειάζονται επειγόντως βοήθεια και καταφεύγουν στους… ειδικούς. Συγκεκριμένα, η Δάφνη παθαίνει εμμονή μ’ ένα σύμβουλο θηλασμού και τον επισκέπτεται συνέχεια, γεγονός που ενοχλεί έντονα τον Παύλο αφού, εκτός του ότι θέλει να πηγαίνει πάντα μόνη της, τους αποσπά και μεγάλα ποσά. Η Νίνα ακούει κρυφά την Πηνελόπη να λέει ότι δεν έχει χρήματα και αποφασίζει να αναλάβει δράση, βάζοντας αγγελία για να της βρει πελάτες. Ο Παύλος επισκέπτεται μυστικά τον σύμβουλο αλλά πέφτει τυχαία σε μια συγγενή του, ενώ ο Οδυσσέας, μέσα από την αγγελία της Πηνελόπης, καταλήγει να οργανώνει… μίνι συναυλία στο σπίτι. Και κάπως έτσι, η πραγματική ταυτότητα του σύμβουλου, ένα ψέμα του Παύλου και μια αλήθεια για την Πηνελόπη καταλήγουν να αποκαλύπτονται.

μυθοπλασίαOPENειδήσεις τώραΛεωνίδας Καλφαγιάννης