Lifestyle|15.01.2022 10:58

Kanye West: Γρονθοκόπησε θαυμαστή γιατί δεν ήθελε να δώσει αυτόγραφο - Η βραδιά με τη Madonna

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας φέρεται να έχει μπει ο ράπερ Κάνιε Γουέστ (Kanye West), ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και γρονθοκόπησε θαυμαστή που του ζήτησε αυτόγραφο.Το ΤΜΖ δημοσίευσε βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κείτεται στο έδαφος ενώ ο ράπερ, που πλέον το όνομά του είναι Ye, ουρλιάζει σε δύο γυναίκες συνεργάτιδές του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο άνδρας πλησίασε τον Γουέστ, ο οποίος καθόταν στο SUV του έξω από το κλαμπ, και ζήτησε αυτόγραφό. Όλα έγιναν στο κέντρο του Λος Άντζελες γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δήλωσε η εκπρόσωπος του LAPD, Ρεντίνα Πουέντες. Xωρίς να είναι γνωστό το γιατί, η συζήτηση πήρε άσχημη τροπή με συνέπεια οι δυο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Το ΤΜΖ αναφέρει ότι ο ράπερ δεν ήθελε να φωτογραφηθεί και να δώσει αυτόγραφο, ενώ αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να δήλωσε ότι ο Κάνιε ήταν εκτός εαυτού και φώναζε ότι περνάει δύσκολα λόγω του διαζυγίου του!



Σε ένα άλλο βίντεο από το ίδιο συμβάν ο ράπερ λογομαχεί με μια ξαδέρφη του του και ακούγεται να λέει: «Το είπατε όλοι αυτό ή όχι; Το είπατε όλοι αυτό ή όχι; Γιατί αυτό συνέβη τώρα… τώρα». Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο Κάνιε Γουέστ γρονθοκόπησε τον άνδρα καταφέρνοντάς του δύο χτυπήματα, ένα στο κεφάλι και ένα στον λαιμό και όταν αυτός έπεσε στο έδαφος, χτύπησε άσχημα το κεφάλι του στο οδόστρωμα.

Ο ράπερ έδωσε συνέντευξη στην οποία κατηγόρησε την Κιμ Καρντάσιαν ότι φιλοξενεί στο (πρώην) σπίτι τους τον νέο της σύντροφο, και ότι δεν μπορεί να δει τα παιδιά του. Από την πλευρά της η Κιμ έχει δηλώσει ότι ο Κάνις βλέπει τα παιδιά του κανονικά.

Το TMZ αναφέρει ότι ο Ye δεν θα ... ασχοληθεί άλλο με το... περιστατικό, και ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Εργάζεται πάνω στο νέο του άλμπουμ, ενώ λέγεται ότι αναχώρησε για το φεστιβάλ Coachella στην έρημο Νεβάδα, όπου ετοιμάζει την εντυπωσιακή του εμφάνιση επί σκηνής.

Λίγο νωρίτερα ο 44χρονος πρώην σύντροφός της Κιμ Καρντάσιαν, έπασχε από... αμνησία, και φωτογραφιζόταν ανέμελα με την νέα του σύντροφο την ηθοποιό Τζούλια Φοξ στο «Soho West». Μαζί τους η Μαντόνα και ο πυγμάχος Φλόιντ Μέιγουέδερ. 

Madonnaράπερειδήσεις τώραΚάνιε ΓουέστΚιμ Καρντάσιαν