Lifestyle|15.01.2022 13:45

Ντόρα Μακρυγιάννη: Το προσβλητικό Bachelor, η υποκριτική και τι συνέβη σε ένα ελαιοτριβείο

Newsroom

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη το βράδυ της Παρασκευής (14/01) στο πλατό της εκπομπής «After Dark» στο OPEN. Η 30χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό πτυχές της ζωής της, ενώ δεν αποκάλυψε σχεδόν τίποτα για την προσωπική της ζωή. Αρχικά η Ντόρα Μακρυγιάννη, πρωταγωνίστρια της σειράς «Ήλιος» αποκάλυψε ότι δεν φανταζόταν ποτέ τον εαυτό της ως ηθοποιό!

«Καθόλου δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Δεν έγινε για άλλους λόγους, ήταν δύσκολα τα χρόνια του Λυκείου και αυτό έτσι ακυρώθηκε. Ασφαλίστρια έγινα λόγω μπαμπά, αγαπούσα τη δουλειά αλλά όταν έπαιξα στα “Κόκκινα φανάρια” ήθελα να είμαι περισσότερο εκεί». «Δεν ήθελα να παίξω, δεν το είχα σκεφτεί, δεν μου είχε περάσει σαν ιδέα, δεν είχα το “θέλω”» τόνισε μεταξύ άλλων.

Για καλή της τύχη οι γονείς της ήταν σύμμαχοί της όταν παράτησε τα πάντα για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η ηθοποιός δεν βλέπει ριάλιτι. «Όλο αυτό το κουτσομπολίστικο και από την τρύπα δεν με αφορά. Μου είναι τελείως αντίθετο με τα πιστεύω μου. Ίσα ίσα εκνευρίζομαι κάποια από αυτά είναι προσβλητικά πολύ, όπως το "The Bachelor". Δεν γίνεται να λέμε για #metoo να προσπαθεί η γυναίκα να εδραιωθεί και ξαφνικά να τσακώνονται τρεις γυναίκες για έναν άνδρα».

Η γνωστή ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά στο «Εξομολογητήριο» του «After Dark» έφερε την Ντόρα Μακρυγιάννη σε δύσκολη... θέση. Η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού με θαυμαστή της, πως πρώτα βάζει την καριέρα, μετά το σεξ και τέλος την οικογένεια. Αναφορικά με το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει σεξ, η Ντόρα Μακρυγιάννη απάντησε το… ελαιοτριβείο!

Ντόρα ΜακρυγιάννηΘέμης Γεωργαντάςειδήσεις τώραAfter Darkηθοποιός