Lifestyle|17.01.2022 07:40

Anna Nicole Smith: Ο τραγικός θάνατος στα 39, το Playboy και η ζωή της στο Netflix

Newsroom

Το Netflix ετοιμάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την Άννα Νικόλ Σμιθ (Anna Nicole Smith), όπως αναφέρει αποκλειστικά το Variety. Η «Τζέιν Μάνσφιλντ» του Χιού Χέφνερ, που προκαλούσε τον ανδρικό θαυμασμό και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο μοντέλο των 90s, είχε μια τραγική προσωπική ιστορία. Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει άγνωστο υλικό του θρυλικού μοντέλου του Playboy και των τζιν της Guess, που βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η σκηνοθεσία θα ανήκει στην Ούρσουλα Μακφάρλαν (The Lost Sons, Untouchable), η οποία δήλωσε πώς προσέγγισε την υπόθεση του διάσημου φωτομοντέλου, ως μια επική ιστορία μυστηρίου. Φέρνοντας στο προσκήνιο τη φωνή της ίδιας της Άννα Νικόλ, η ταινία θα παρουσιάσει αποκλειστικό υλικό για μια σαγηνευτική, ανυποψίαστη νεαρή λίγο πριν γίνει παγκόσμια σταρ, προσφέροντας μια μοναδική ματιά στη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άννα Νικόλ Σμιθ - Φιλόδοξη και αποφασισμένη να κατακτήσει το όνειρο

Το μοντέλο που θα γινόταν γνωστό ως Άννα (Αν) Νικόλ Σμιθ, ήρθε στον κόσμο ως Βίκι Λιν Χόγκαν στις 28 Νοεμβρίου 1967, στο Χιούστον του Τέξας. Στα δύο χρόνια που έμειναν παντρεμένοι οι γονείς της, μεγάλωσε με τα πέντε ετεροθαλή αδέλφια της. 

Στα 16 της παντρεύεται έναν νεαρό μάγειρα και στα 18 αποκτά το πρώτο της παιδί. Η Νικόλ Σμιθ ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε, λόγω ζήλιας, και κακοποιούσε και τον γιο τους. Η Άννα ωστόσο είχε άλλα όνειρα. Θέλει να κατακτήσει το αμερικανικό όνειρο και θα τα καταφέρει. Αφήνει τον γιο της στη μητέρα της κι αρχίζει να δουλεύει σε γνωστό στριπτιζάδικο του Χιούστον. Εκεί, το 1991, μαγεύει με τις καμπύλες της τον Τεξανό εκατομμυριούχο μεγαλοπετρελαιά, Τζέιμς Χάουαρντ Μάρσαλ Β’ και μέσα σε μία νύχτα βλέπει την τύχη της να αλλάζει… Εκείνος ήταν 89 ετών και εκείνη 26.

Playboy και Guess

Αφού απέστειλε μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες της στο «Playboy» το 1992, το περιοδικό του Χιου Χέφνερ δεν θα μπορούσε να την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Τα πρώτα της εξώφυλλα στο θρυλικό αντρικό περιοδικό έγιναν τον Μάιο του 1992 και της εξασφάλισαν ένα συμβόλαιο με τη φίρμα ρούχων Guess. Η ίδια δήλωνε ότι δεν της άρεσαν τα τζιν, κάτι που δνε επηρέασε καθόλου το διαφημιστικό κοινό!

Ο υπέργηρος Μάρσαλ εγκατέλειψε τα εγκόσμια μόλις 14 μήνες μετά τον γάμο (4 Αυγούστου 1995), αφήνοντάς της ωστόσο τη μισή του περιουσία! Την οποία ποτέ δεν πήρε η Άνν Νικόλ γιατί ο γιος του και οι δικηγόροι του την κυνήγησαν αβυσσαλέα. 

Την ώρα που γεννιόταν η κόρη της Ντανιελίν στις 7 Σεπτεμβρίου 2006 σε νοσοκομείο στις Μπαχάμες και ήταν πανευτυχής που γνώρισε για δεύτερη φορά τη μητρότητα, πέθανε ο 20χρονος γιος της από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου που κατέρρευσε στο δωμάτιο του νοσοκομείου δίπλα στην Αν, την οποία επισκέφθηκε για να γνωρίσει την ετεροθαλή αδελφή του. Η Σμιθ δεν θα ανέκαμπτε ποτέ ξανά μετά τον χαμό του.

Ο πρώην σύντροφός της και φωτογράφος Larry Birkhead διεκδικούσε την πατρότητα της Ντανιελίν, ενώ η Σμιθ ισχυριζόταν ότι πατέρας ήταν ο δικηγόρος και για χρόνια εραστής της Χάουαρντ Στερν.

Τον Φεβρουάριο του 2007, η 39χρονη Σμιθ, βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα. Ο ιατροδικαστής δήλωσε ως αιτία του θανάτου της την υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Όπως είχε πει στη «Washington Post»: «Λατρεύω τους παπαράτσι. Αυτοί τραβούν φωτογραφίες και εγώ απλά χαμογελάω. Πάντα μου άρεσε η προσοχή. Δεν πήρα πολλή προσοχή μεγαλώνοντας και πάντα ήθελα να με προσέχει ο κόσμος».

Playboyειδήσεις τώραθάνατοςNetflixμοντέλο