Lifestyle|01.02.2019 19:03

Survivor 2019: Εκπλήξεις στην πρεμιέρα και ο κίνδυνος του spoiler (vids)

Newsroom

Οι 24 παίκτες του Survivor 2019: Ελλάδα-Τουρκία προσγειώθηκαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχουν ριχτεί στο στίβο της μάχης. Στόχος τους ένας: η νίκη.

Οι πρώτες μέρες είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους, αλλά σύντομα προσαρμόζονται στη νέα τους καθημερινότητα.  Όλοι δηλώνουν έτοιμοι για τις αναμετρήσεις και γνωρίζουν πολύ καλά πως τα αγωνίσματα και η πείνα που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί.

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά το Σάββατο στις 9 το βράδυ. Ο παρουσιαστής του «Survivor: Ελλάδα-Τουρκία» Σάκης Τανιμανίδης παίρνει τη θέση του, με τον Ατζούν στη θέση του Τούρκου παρουσιαστή.

Οι δύο ομάδες μάς συστήνονται και οι αναμετρήσεις ξεκινούν: 

Οι 12 Έλληνες παίκτες είναι οι: Δήμητρα Βαμβακούση, Σπύρος Γουρδούπης ή αλλιώς Dr.Pips, Ιουλιέτα Κίτρινου, Ρία Κολοβού, Νίκος Κοσμάς, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Νάντια Μαυρουδέα, Δημήτρης Μαργαρίτης, Κυριάκος Πελεκάνος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Τόνι Σταυράτης, Ντέμη Τσαγανού.

T
T

Οι έξι Ελληνίδες παίκτριες και οι έξι Έλληνες παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν του εξής 12 Τούρκους παίκτες: Σεντά Οτζάκ, Μπουσρά Γιαλτσίν, Σουντέ Μπουρτζού, Καντέρ Καράκαγια, Ετζέμ Οναράν, Μελίσα Εμίρμπαγιερ, Ατακάν Ισίκτουταν, Γιουσούφ Καράκαγια, Οκάν Κιοκσάλ, Μπορά Εντίν, Χακάν Κανίκ, Χικμέτ Τουγσούζ.

Survivor 2019 Τούρκοι παίκτες

Όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, στο τέλος όμως, ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής. Το παιχνίδι της επιβίωσης ξεκινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,  το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.00 και θα μεταδίδεται από Σάββατο έως και Τετάρτη στις 21.00.

Κανονισμοί Survivor 2019 και ο φόβος για διαρροές 

Το επεισόδιο της αποχώρησης θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και στο συμβούλιο του νησιού θα παρευρίσκονται Έλληνες και Τούρκοι. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά θα εμφανίζεται και στις δύο εκπομπές «Survivor Πανόραμα».

Κάτι που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα το ριάλιτι θα ξεκινάει στις 21:00 όμως στην Τουρκία θα αρχίζει μία ώρα νωρίτερα. Όπερ σημαίνει ότι πριν ξεκινήσει η εκπομπή θα έχει αρχίσει πιθανότατα να διαρρέει το πώς εξελίσσεται το επεισόδιο και άρα πιθανώς θα εξεταστούν τρόποι ώστε να μην είναι εφικτή η μετάδοση μέσω live streaming. 

Σάκης Τανιμανίδης και Ατζούν δίνουν το στίγμα τους από Άγιο Δομίνικο

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε να «ανεβάζει» φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ το ίδιο έκανε και ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής Aτζούν Ιλιτζαλί. O Σάκης μας έδειξε και σκηνές από το μοντάζ μιας και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες.

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Survivor 2019Survivor