Lifestyle|17.01.2022 10:58

Romeo Beckham: Εξώφυλλο στο περιοδικό GQ - Τι λένε David και Victoria για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Το εξώφυλλο του περιοδικού GQ Κορέας φιλοξενεί τον Ρομέο Μπέκαμ (Romeo Beckham) και οι γονείς του Ντέιβιντ και Βικτόρια δε θα μπορούσαν να είναι πιο περήφανοι.

Ο 19χρονος Μπέκαμ, ποδοσφαιριστής της ομάδας Fort Lauderdale και... πλουσιότερος από όλα τα παιδιά της διάσημης βρετανικής οικογένειας, φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει την δεύτερη αγάπη του, το μόντελινγκ, καθώς και το παρελθόν έχει συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές για τις καμπάνιές του και έχει χαρακτηριστεί ένας από τους πιο καλοντυμένους νεαρούς Βρετανούς από το GQ.

Νονοί του είναι ο χαρισματικός Έλτον Τζoν και η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, ενώ σύμφωνα με το Forbes -αν και βρίσκεται σε τόσο νεαρή ηλικία - ο Ρομέο είναι ήδη πολυεκατομμυριούχος, μετά το συμβόλαιό του με την Puma.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήρια στο γιο τους με την σχεδιάστρια μόδας (που τα μίντια σχολιάζουν ότι η ομοιότητα μεταξύ τους είναι απίστευτη) να γράφει «Τόσο περήφανη!» και τον πατέρα του, πρώην ποδοσφαιριστή να προσθέτει για τη φωτογράφηση πως ήταν «καταπληκτική». Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2002, μοιράζεται με τους ακολούθους του στα social φωτογραφίες με τους γονείς του, αλλά και τη δράση του στα γήπεδα!

Βικτόρια Μπέκαμειδήσεις τώραΚορέαποδοσφαιριστήςΝτέιβιντ Μπέκαµ