Lifestyle|21.10.2018 18:53

Ποια είναι η «φωνή» πίσω από το Shopping Star;

Άκης Φωτόπουλος

Η «φωνή» πίσω από το Shopping Star... αποκαλύπτεται! Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μιλά στον Άκη Φωτόπουλο και το Έθνος TV για τις δυσκολίες που κρύβει ο σχολιασμός και απαντά αν του έχει γίνει συνήθεια να κρίνει τα ρούχα των άλλων όταν βγαίνει με παρέες.

Είναι ο άνθρωπος-σκιά κάθε παίκτριας που συμμετέχει στο Shopping Star, το οποίο παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά. Μέσα από τα εύστοχα, χιουμοριστικά αλλά και ευφάνταστα σχόλιά του για τις διαγωνιζόμενες δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στην όλη παραγωγή, που δείχνει να έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Πίσω από τη φωνή του Shopping Star βρίσκεται ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Βαγγέλης Χαρισόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε τηλεοπτικά ως πανελίστα στα «Καλημερούδια» του Mega.

Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας του Shopping Star;
Συνδυάζει μόδα, ανταγωνισμό μεταξύ γυναικών και χιούμορ. Επίσης, προβάλλει καθημερινές γυναίκες, τον τρόπο που ψωνίζουν, σκέφτονται και επικοινωνούν μεταξύ τους. Και φυσικά έχει ως παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, που είναι ιδανική γι’ αυτό το concept.

Συζητάτε με τη Βίκυ Καγιά για την εκπομπή; Βρίσκεστε;
Δυστυχώς βρισκόμαστε σπάνια, διότι αλλού βρίσκεται το πλατό και αλλού τα μοντάζ όπου εγώ κάνω τα σπικάζ. Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά αν πήγαινα στο πλατό θα γνώριζα τις παίκτριες και δεν θα ήμουν αντικειμενικός. Άσε που μπορεί κάποια να με πλάκωνε κιόλας...

 


Πολλοί σε ζηλεύουν γι’ αυτό που κάνεις στο «Shopping Star» και θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση σου...
Ναι, μου το λένε και χαίρομαι που σκάνε από τη ζήλια τους. Τους πληροφορώ όμως ότι δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουν, δηλαδή ότι κάθεσαι σε μια καρέκλα και σχολιάζεις τις παίκτριες. Για να «βγει» ένα επεισόδιο θέλει αρκετή έμπνευση και δουλειά. Επίσης πρέπει να είμαι αρκετά ευαίσθητος, ώστε να κάνω χιούμορ χωρίς να θίγω καμία γυναίκα.

Η σάτιρά σου ενοχλεί τις διαγωνιζόμενες;
Η συντριπτική πλειονότητα με εκθειάζει, κάτι που με χαροποιεί και με το παραπάνω. Αντιλαμβάνονται ότι τα σχόλιά μου γίνονται στο πλαίσιο καλοπροαίρετης πλάκας, και μάλιστα γελάνε και οι ίδιες. Έχεις γνώσεις γύρω από το κομμάτι της μόδας ή απλώς σε ευχαριστεί να σατιρίζεις αυτό που βλέπεις; Εντάξει, δεν είμαι και fashion blogger, αλλά τα βασικά τα ξέρω. Και όσα δεν ήξερα, τα έμαθα στο «Shopping Star» (Βίκυ, σε ευχαριστώ και εγώ γι’ αυτό). Εξάλλου, τα δικά μου σχόλια δεν αφορούν τόσο στη μόδα, αλλά στις προσωπικότητες των παικτριών και στις περιγραφές που κάνουν. Στην καθημερινότητά σου, όταν βγαίνεις έξω με την παρέα σου, κάνεις σχόλια τύπου «Shopping Star» για όσα βλέπεις μπροστά σου; Κάνω σχόλια, αλλά όχι τα σχόλια που κάνω ως αφηγητής. Περιγράφω όπως οι παίκτριες, π.χ. λέω «ωραίο τσαντάκι, έχει και τα τρουκς του, έχει και την αλυσίδα του, οπότε μπορείς να το φορέσεις και έτσι» κ.λπ. Αυτό, βέβαια, μπορεί να οδηγήσει και σε παρεξηγήσεις, όπως μια φορά σε ένα μπαρ που πήρα την τσάντα μιας κοπέλας και την έδειχνα σε έναν φίλο μου κάνοντας αυτά τα σχόλια. Εκείνη νόμιζε ότι θέλαμε να την κλέψουμε...

Παλαιότερα σε βλέπαμε στα «Καλημερούδια» του Mega. Αν σου έκαναν ανάλογη πρόταση θα δεχόσουν;
Ναι, ήταν πολύ ωραία εμπειρία, την οποία θα ήθελα να ξαναζήσω.

Βίκυ ΚαγιάΒαγγέλης ΧαρισόπουλοςShopping Star