Lifestyle|21.01.2022 07:40

Eve Jobs: Η μικρότερη κόρη του Steve Jobs είναι ήδη εκατομμυριούχος - Ιππασία, Stanford και μόντελινγκ

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Η Εύα... του δαγκωμένου μήλου της Apple είναι η μικρότερη κόρη του Στιβ Τζομπς (Steve Jobs). Στην επίσημη βιογραφία του o Τζομπς αναφέρει ότι η κόρη του, Eve, θα μπορούσε να διοικεί την Apple. «Είναι "πιστόλι" και έχει την πιο ισχυρή θέληση από οποιοδήποτε παιδί έχω συναντήσει», είχε πει στον βιογράφο του Walter Isaacson. Δεν δεχόταν το «όχι» σαν απάντηση και επέμενε το όνομά της να γράφεται στο μπλοκάκι με τα ραντεβού του μπαμπά της... για να υλοποιείται δίχως πιθανότητα... ακύρωσης! 

Γεννημένη στις 9 Ιουλίου το 1998 από τον ιδρυτή της Apple και τη δισεκατομμυριούχο επενδύτρια Λορίν Πάουελ Τζομπς (Laurene Powell-Jobs), η Eve είναι το τελευταίο παιδί της ισχυρής οικογένειας. Οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για την 23χρονη, που φέρει ένα βαρύ επώνυμο. Είναι δεινή ιππέας, σπουδάζει ιστορία και διεθνείς σχέσεις στο Stanford - εκεί όπου γνωρίστηκαν οι γονείς της - και εργάζεται ως μοντέλο. Τον Δεκέμβριο του 2020 έκανε την πρώτη της καμπάνια με προϊόντα ομορφιάς Glossier. Τον περασμένο Σεπτέμβριο περπάτησε στο παριζιάνικο Fashion Week για το brand Coperni δίπλα στις Αντούκ Ακές και Τζίτζι Χαντίντ.

Το βιογραφικό της 23χρονης περιλαμβάνει τον τίτλο «social media star», ενώ το 2016 αγόρασε ένα ράντσο στη Φλόριντα αξίας 15 εκατομμυρίων για να μπορεί να προπονείται με τα άλογά της, υπό την καθοδήγηση της κορυφαίας προπονήτριας Missy Clark. Η «καθαρή αξία» (οικονομικά μιλώντας) της μητέρας της Eve είναι η σύμφωνα με το Billionaires Index του Bloomberg, 21,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, η Λορίν Πάουελ Τζομπς χρησιμοποίησε την περιουσία που κληρονόμησε για να επεκτείνει τις δικές της επιχειρήσεις και έκανε πολλές φιλανθρωπίες.

Ο Τζομπς πέθανε, χτυπημένος από τον καρκίνο, το 2011 και η σύζυγός του κληρονόμησε την περιουσία του. Ανάμεσά τους 5,5 εκατ. μετοχές της Αpple και το 7,3% της Disney. Πλέον είναι μέσα στις 15 πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η Ιβ δεν θα κληρονομήσει τον πλούτο του πατέρα της, επειδή δεν πιστεύουν στη "συσσώρευση πλούτου". Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να εξαργυρώνει τις δικές της συμφωνίες και να ζει μια πολυτελή ζωή, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα ανάμεσα σε ρούχα σχεδιαστών και διαμάντια.

Στιβ Τζομπςκόρημοντέλοιππασίαειδήσεις τώραApple