Lifestyle|21.01.2022 09:15

Adele: Σε κακή κατάσταση κλαίει στην κάμερα για την ακύρωση στο Λας Βέγκας - «Μας χτύπησε ο κορονοϊός»

Newsroom

Με δάκρυα στα μάτια, εμφανώς πιεσμένη και στεναχωρημένη η Αντέλ (Adele) μίλησε στους φανς της μέσω Instagram για να τους ενημερώσει ότι δεν θα γίνει τελικά η πρεμιέρα των πολυαναμενόμενων εμφανίσεών της, «Weekends with Adele» στο Λας Βέγκας, μόλις 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη. Η ποπ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας ότι έκανε ό,τι ήτανα νθρωπίνως δυνατό, αλλά «το σόου μου δεν είναι έτοιμο».

Οι 24 προγραμματισμένες παραστάσεις στο ξενοδοχείο Caesars Palace θα ξεκινούσαν την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, και τα πανάκριβα εισιτήρια - γεγονός που είχε ενοχλήσει πολλούς θαυμαστές της - είχαν σχεδόν προπωληθεί. Αυτές θα ήταν οι πρώτες ζωντανές συναυλίες της Αντέλ εδώ και πέντε χρόνια, ενώ μαζί με δύο live στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου το καλοκαίρι toy 2022, ήταν και οι μοναδικές συναυλίες που έχει ανακοινώσει για την προώθηση του τέταρτου άλμπουμ της, «30».

 

Αντέλ: «Η μισή μου ομάδα έχει Covid - Λυπάμαι για όλους όσοι ταξίδεψαν να με ακούσουν στο Λας Βέγκας»

«Η μισή ομάδα μου έχει Covid και ήταν αδύνατο να τελειώσει το σόου», εξήγησε η Αντέλ, προσθέτοντας ότι οι «καθυστερήσεις στην παράδοση» είχαν επίσης καταστρέψει τα σχέδιά της. Μιλώντας στο Instagram, είπε ότι ήταν «ξύπνια για 30 ώρες» προσπαθώντας να σώσει την παράσταση, αλλά δεν υπήρχε χρόνος. «Ήταν αδύνατο να τελειώσω την παράσταση», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να σας δώσω ό,τι έχω αυτή τη στιγμή και έχω ξεσπάσει». Η Adele ζήτησε επίσης συγγνώμη από τους θαυμαστές που είχαν ήδη ταξιδέψει στο Λας Βέγκας για το εναρκτήριο Σαββατοκύριακο. «Συγγνώμη, είναι τελευταία στιγμή. Είμαι τόσο αναστατωμένη και ντρέπομαι πραγματικά και λυπάμαι πολύ για όλους όσους ταξίδεψαν». Και υποσχέθηκε: «Θα επαναπρογραμματίσουμε όλες τις ημερομηνίες. Και θα τελειώσω το σόου μου».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του βίντεο δίνουν... κουράγιο στην Αντέλ, ενώ πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι «υπάρχουν και χειρότερα που συμβαίνουν εκεί έξω - όλα τα πάνε καλά με το σόου». Το απολογητικό βίντεο της Αντέλ είδαν περισσότεροι από έξι εκατομμύρια χρήστες στο Instagram.

Το «30», το τέταρτο και τελευταίο studio album της Adele συνεχίζει να κυριαρχεί στα charts σε όλο τον κόσμο και είναι επίσημα 3α πλατινένιο στην Αμερική και 2α πλατινένιο σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία και Κορέα. Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο και το «30» είναι το πιο εμπορικό album για το 2021 και στην Αμερική βρίσκεται στο #1 του Billboard Top Album Sales chart για 7 εβδομάδες.

Μία από τις πιο καλοπληρωμένες σταρς που θα εμφανιστούν στο Λας Βέγκας

Σύμφωνα με την Daily Mail η Αντέλ αναμένεται να κερδίζει περίπου 500.000 λίρες τη βραδιά στο Λας Βέγκας, και ως εκ τούτου θα είναι μία από τις πιο καλοπληρωμένες σταρς που θα εμφανιστούν σε αυτή τη σκηνή. Τα «Weekends» με την Αντέλ στο Caesars Palace's Colosseum ξεκινούν από τις 700 και φτάνουν τις 9.000 λίρες το άτομο. Η τραγουδίστρια - εκτός από την αμοιβή της - έχει ποσοστά από τα εισιτήρια και το προωθητικό υλικό που θα πουληθεί στο πλαίσιο των εμφανίσεών της.

Η Αντέλ, με περιουσία που εκτιμάται στα 220 εκατομμύρια δολάρια, θα έχει πρόσβαση στην πριβέ σουίτα του Ceasars, αξίας 30.000 λιρών το βράδυ. Η σουίτα παραχωρεί και μπάτλερ, βοηθό, σοφέρ και προσωπικό ασφάλειας. Σύμφωνα με τη Sun, η Αντελ και οι καλεσμένοι της θα μπορούν να γευματίζουν και να πίνουν χωρίς χρέωση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της αλυσίδας των Caesars. 

ΑντέλΛας ΒέγκαςCovid-19ειδήσεις τώραΚορονοϊός