Lifestyle|21.01.2022 12:10

Pamela Anderson: Χωρίζει για 5η φορά - Ο γάμος με τον σωματοφύλακα κράτησε μόνο 13 μήνες

Newsroom

Χώρισαν μετά από μόλις ένα χρόνο γάμου η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) και ο πρώην σωματοφύλακάς της, Νταν Χέιχερστ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η πρωταγωνίστρια του Baywatch κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά, που είναι και η γενέτειρά της. Μάλιστα, εκεί είχαν πραγματοποιήσει τον λαμπερό γάμο τους την περασμένη χρονιά.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις 13 μήνες και ερωτεύτηκε στην αρχή της πανδημίας. Η σταρ του Baywatch δεν φοράει πλέον τη βέρα της και πρόσωπα του περιβάλλοντός της λένε ότι η «Πάμελα ζει αυθεντικά τη ζωή της και δεν συμβιβάζεται». 

Αν και ο έρωτάς τους ήταν παράφορος και ο σωματοφύλακας εγκατέλειψε την οικογένειά του για να παντρευτεί την σταρ, ο δεσμός τους δεν άντεξε. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε όταν η ηθοποιός τον προσέλαβε για κάποιες επισκευές στο σπίτι της στον Καναδά. Τελικά, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες ο 40χρονος άνδρας έφτασε να γίνει ο σωματοφύλακάς της και λίγους μήνες μετά ο σύζυγός της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Βανκούβερ του Καναδά.

Ήταν ο τέταρτος γάμος για την Πάμελα Άντερσον, οι χωρισμοί της οποίας είναι συνήθως επεισοδιακοί!

Ο Αντίλ Ραμί, ο οποίος είχε σχέση με την Πάμελα Άντερσον από το 2017 μέχρι το 2019, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Le Figaro» είχε απαντήσει στις κατηγορίες της ηθοποιού για άσκηση βίας κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. 

Ο χωρισμός της Πάμελα Αντερσον από τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Τζον Πίτερς, ήταν πολύ πιο σύντομος. Το ζευγάρι έκανε κρυφό γάμο στο Μαλιμπού και κράτησε μόνο 12 μέρες. Την είδηση του χωρισμού είχε επιβεβαιώσει η ίδια η ηθοποιός με μια ανακοίνωση στο Hollywood Reporter. «Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία. Έχοντας κατά νου αυτήν την παγκόσμια αλήθεια, αναβάλουμε την επισημοποίηση του πιστοποιητικού γάμου μας. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό του ιδιωτικού μας απορρήτου». 

 

«Όταν μου έστειλε μήνυμα πως ήθελε να παντρευτούμε, ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη. Τα παράτησα όλα για την Πάμελα. Είχε περίπου 200.000 δολάρια σε χρέη, τα οποία δεν μπορούσε να ξεπληρώσει, γι’ αυτό και τα πλήρωσα εγώ. Κι αυτό ήταν το ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πιο ανόητος από έναν γεροηλίθιο» είχε δηλώσει ο πρώην σύζυγος της Πάμελα, Τζον Πίτερς. 

Πάμελα Άντερσον - Ελέγχουν τον εγκέφαλό σας!

Η Πάμελα Άντερσον απέχει από τα social media εδώ και έναν χρόνο. «Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο Instagram, το Twitter ή το Facebook» έγραψε το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων στο τελευταίο της μήνυμα, όπως εξήγησε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τώρα που έχω τακτοποιηθεί στη ζωή μου, εμπνέομαι πραγματικά από την ανάγνωση βιβλίων και τη φύση. Είμαι ελεύθερη» συνέχισε. «Ευχαριστώ για την αγάπη. Να είστε καλά όλοι!. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε τη δύναμη και την έμπνευση για να ακολουθήσετε τον σκοπό σας και να προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από τη σπατάλη χρόνου» πρόσθεσε η ίδια.

Η γεννημένη στον Καναδά σταρ κατέληξε με δριμεία κριτική στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες επί χρόνια επιτρέπουν τη διάδοση ψεμάτων και παραπληροφόρησης χωρίς επακόλουθα, όπως ανέφερε. «Αυτό είναι που θέλουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποκομίσουν κέρδη» έγραψε. «Να ελέγχουν τον εγκέφαλό σας».

γάμοςΠάμελα Άντερσονειδήσεις τώραχωρισμός