Τιερί Μιγκλέρ: Πέθανε στα 73 του ο διάσημος γάλλος σχεδιαστής
NewsroomΠέθανε ο εμβληματικός Γάλλος σχεδιαστής μόδας Manfred Thierry Mugler. Ο αιρετικός και over the top σχεδιαστής όρισε την εικόνα και το στυλ με τις τολμηρές δημιουργίες και τις επικές φωτογραφήσεις και καμπάνιες του.
Με σήμα κατατεθέν τα τολμηρά κοψίματα και τις αιχμηρές γεωμετρίες στα σχέδια του ο Μιγκλέρ έπαιρνε έμπνευση από τη λάμψη του παρελθόντος και την ανανέωνε με φετιχιστικό φουτουρισμό.
Έχοντας ντύσει ή δημιουργήσει κοστούμια για τους πάντες -Ντέιβιντ Μπόουι, Τζορτζ Μάικλ, Σάρον Στόουν, Ριάνα, Beyonce, Rihanna, Lady Gaga και βέβαια την τελευταία μούσα του Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ- o Μάνφρεντ Τιερί Μιγκλέρ γεννήθηκε το 1948 στο Στρασβούργο και ήταν ένα παιδί θαύμα. Ήδη από τα 14 του χρόνια ήταν χορευτής στο μπαλέτο, ακροβάτης και μοντέλο και η μεγάλη ιστορία του με τη μόδα ξεκίνησε στο Παρίσι στα 70ς.
Ο θάνατος του Μιγκλέρ είναι η τρίτη απώλεια στον κόσμο της μόδας μετά τους θανάτους των Andre Leon Talley & Nino Cerruti.
Ήταν 73 ετών.
- Τραμπ: Ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει αν το Ιράν τηρήσει τα συμφωνηθέντα
- Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία του 21χρονου στην Αμμουδάρα: Τον πυροβόλησε 6 φορές και μετά τον κλωτσούσε
- Τέλος από τη Θεσσαλονίκη η Ryanair - Η ενημέρωση στους εργαζόμενους
- «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»: Μαθήματα... κλίσης έκανε η Κωνσταντοπούλου στον Μηταράκη