Lifestyle|24.01.2022 09:44

Dancing with the Stars: Πρόωρο φινάλε για το σόου χορού - Αποχώρησε ο Εντουαρντ Στεργίου

Newsroom

Το βράδυ της Κυριακής (23/1), η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή υποδέχτηκαν στο τηλεοπτικό ballroom, τους πέντε celebrities και τους παρτενέρ τους, μετά την οικειοθελή και ιδιαίτερα συγκινητική αποχώρηση της Μπέσσυς Αργυράκη και του παρτενέρ της.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως το «Dancing with the Stars» θα ολοκληρώσει τον κύκλο του μια εβδομάδα νωρίτερα και όχι στις αρχές του Φεβρουαρίου, όπως και είχε προγραμματιστεί. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και τα κρούσματα που πριν από μερικές εβδομάδες είχαν βρεθεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες, δίνοντας αναβολή σε ένα live. 

Οι έμπειροι κριτές Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά ήταν πανέτοιμοι να κρίνουν και να βαθμολογήσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων. Στο τέλος της βραδιάς, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως το ζευγάρι που αποχωρεί μια ανάσα πριν από το μεγάλο φινάλε του «Dancing with the Stars» είναι ο Έντουαρντ Στεργίου - που είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στο πλατό - μαζί με την παρτενέρ του Ελισάβετ Μαντάνη.

Ο Ρένος Ρώτας «τρέλανε» όλους με τις χορευτικές του ικανότητες

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον ηθοποιό Ρένο Ρώτα να δείχνει τις χορευτικές του ικανότητες στο dancefloor, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ καλός σε αυτό. Ο ίδιος χόρεψε jive, έναν αρκετό δύσκολο χορό, που απαιτούσε ιδιαίτερη ταχύτητα και απόλυτο συγχρονισμό στα βήματα. Οι κριτές έμειναν εντυπωσιασμένοι και τον καταχειροκρότησαν, λέγοντας ότι του πήγαινε πάρα πολύ η χορογραφία και ότι σίγουρα πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα. Μάλιστα, όλοι του είπαν ότι σίγουρα επαγγελματικά θα έπρεπε να κάνει κάτι σε μιούζικαλ, αφού θα μπορούσε να τα καταφέρει καταπληκτικά.

Μαρίνα Λαμπροπούλου - Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Συγκίνησαν τους πάντες με τον χορό τους

Μια μοναδική εμφάνιση χάρισαν, επίσης, στο τηλεοπτικό κοινό η Μαρίνα Λαμπροπούλου και η χάλκινη Παρολυμπιονίκης της κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου. Οι δύο γυναίκες χόρεψαν σύγχρονο, με μουσική υπόκρουση το «Τi voglio bene asaie» και συγκίνησαν για τη δύναμη ψυχής, θέλησης και θάρρους. Η Βίκυ Καγιά, ενθουσιασμένη από την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου με την εμφάνιση της, τόνισε πως: «δεν υπάρχει όριο σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε κι ότι τα άτομα με αναπηρία πρέπει πλέον ν' αντιμετωπίζονται ισαξια και με σεβασμό». Με τη σειρά της, η Μαρίνα Λαμπροπούλου πρόσθεσε πως «για εμένα είναι μάθημα ζωής. Η Αλεξάνδρα έσπασε ρεκόρ». Η κριτική επιτροπή έδωσε το πιο θερμό της χειροκρότημα στις δύο γυναίκες.

Βίκυ Καγιάαποχώρησηειδήσεις τώραDancing With The StarsΛάμπρος ΦισφήςΈντουαρντ Στεργίου