Lifestyle|24.01.2022 11:21

Μενεγάκη, Πρωτοψάλτη, Τσιμτσιλή: Οι Έλληνες celebrities σε ξέγνοιαστες στιγμές στα χιόνια

Newsroom

Επί ποδός βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αττική. Η κακοκαιρία «Ελπίς» επελαύνει, το χιόνι πέφτει και ήδη οι περισσότερες περιοχές του νομού έχουν ντυθεί στα λευκά, ενώ οι πρώτες νιφάδες έπεσαν και στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί της Δευτέρας (24/1), οι περισσότεροι παρουσιαστές στις τηλεοπτικές εκπομπές έδειξαν εικόνες από την Ελλάδα, ενώ βγήκαν στο χιόνι για να δείξουν εικόνα στους τηλεθεατές.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησαν το «Πρωινό» από τον εξωτερικό χώρο των ΚΑΠΑ Studios στα Σπάτα, αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε έξω από το πλατό για ν' απολαύσει το χιόνι. «Το έχουμε ξαναζήσει αυτό πέρυσι. Βέβαια, το σκηνικό τότε ήταν πιο χιονισμένο. Δεν ξέρω αύριο αν θα είμαστε εδώ και θα καταφέρουμε να φτάσουμε. Το στρώνει με συνοπτικές διαδικασίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Alpha και έπεστρεψε στο πλατό για να συνεχίσει κανονικά την εκπομπή της.

Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε από νωρίς το πρωί μαζί με τα παιδιά της για να δει το χιόνι, κάνοντας μάλιστα μία διαπίστωση. «Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Μόλις δω χιόνι στον κήπο, κάνω σαν μικρό παιδί». Στην χιονισμένη Άνδρο μαζί με την αγαπημένη του Γαία βρίσκεται ο γιος της παρουσιάστριας. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να πάει μια βόλτα και να φωτογραφίσει το υπέροχο τοπίο και παράλληλα να ποζάρει ανέμελος. 

 

 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία είναι λάτρης της αδρεναλίνης, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ν' απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στα χιόνια, χωρίς όμως να μας μαρτυρά τον προορισμό της. «Περιμένοντας την "Ελπίδα". Ας χαρούμε το χιόνι, ας χαρούμε το "έξω", ας χαρούμε τη μέρα. Ελπίδα; Αταίριαστο όνομα για την κακοκαιρία που θα έρθει… ας την ονομάζαμε "άσπρη μέρα"» έγραψε στη λεζάντα της εικόνας. 

 

Αποκλεισμένος στον Διόνυσο έμεινε ο Δημήτρης Αλέξάνδρου μαζί με τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να βγει με τα πόδια για να πάει μέχρι το σούπερ μάρκετ, μαζί με τον γιο της. 

Ο Διονύσης Σχοινάς αποφάσισε να βγάλει βόλτα τη σκυλίτσα του Μπέλα και ν' απολαύσουν μαζί το χιόνι, ενώ ο φωτογράφος και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσε μία selfie με την αγαπημένη του σύζυγο Τζέλα. 

 

χιονόπτωσηΔημήτρης ΣκουλόςΦαίη ΣκορδάΕλένη ΜενεγάκηΣταματίνα ΤσιμτσιλήΆλκηστις Πρωτοψάλτηειδήσεις τώρακακοκαιρία ΕλπίδαΚακοκαιρία Ελπίς