Lifestyle|24.01.2022 16:28

Γιώργος Λιάγκας για influencers: «Παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία» - Η οργισμένη απάντηση από τη Super Κική στον παρουσιαστή

Newsroom

Με αφορμή τα βίντεο που δημοσίευσαν στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram η Super Κική, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, σχετικά με το cyber bullying, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε επί του θέματος. To #cancel_Kopsialis είναι στα κορυφαία trends του Twitter και ο γνωστός influencer έχει χάσει παραπάνω από 100.000 followers. 

Μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε πως ο μεγάλος διαγωνισμός που έτρεχε στο προφίλ του στο Instagram για σπίτι που δώριζε μαζί με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο σταματά και θα γίνεται αποκλειστικά από τα προφίλ των μελών της οικογένειας. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε σάλος με τους χρήστες να κατηγορούν τον γνωστό influencer (με τους 1,2 εκατ, followers) πως προσπάθησε να συγκαλύψει ένα από τα ονόματα που φέρονται να εμπλέκεται στην υπόθεση και συγκεκριμένα τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο.

Ο επιχειρηματίας είχε διαψεύσει την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μέσω του Instagram ανέφερε πως ο Φιντιρίκος, με τον οποίο είναι φίλοι, έλειπε από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου στο Άμπου Ντάμπι με την οικογένειά του (δηλαδή την περίοδο που έγινε ο βιασμός). Εν συνεχεία σχεδόν εξαφανίστηκε από τα social media ενώ συνήθως είναι εξαιρετικά ενεργός.

Παράλληλα, ο ακτιβιστής Ηλία Γκιώνης, ο οποίος έχει εμπλέξει τ' όνομα του Φιντιρίκου στην υπόθεση κατηγόρησε τον Κοψιάλη πως εμπλέκεται σε κλοπή 30.000 ευρώ από επιχείρηση γνωστού επιχειρηματία. Και το hashtag #cancel_kopsialis στο Twitter ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των trends. Οι χρήστες ανακάλυψαν πως ο influencer έκανε like σε πολλά ακραία ομοφοβικά σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη.

Λίγες ώρες μετά, ο γνωστός influencer απάντησε στο κίνημα #Cancel_kopsialis, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες που του έχουν αποδώσει και έδωσε επίσης, στη δημοσιότητα κάποια από τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχτεί. Με τη σειρά τους, τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στήριξαν με δικά τους βίντεο και άλλοι influencers. Ανάμεσά τους και η Super Κική, η οποία μάλιστα, φανερά εκνευρισμένη τοποθετήθηκε απέναντι σε όλους αυτούς τους followers που δεν τους υποστηρίζουν πλέον.

Γιώργος Λιάγκας για influencers: «Παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία, τους γύρισε μπούμερανγκ»

Όλα τα βίντεο προβλήθηκαν στο «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως ενοχλήθηκε με τα σχόλια που άκουσε από τους influencers εναντίον του κοινού τους, λέγοντας πως «είναι παιδιά που δεν έχουν καμία, μα καμία όμως, παιδεία. Για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς μέσω των social media, απέκτησαν followers, κάνουν τ' αδύνατα δυνατά να δίνουν δώρα give away κλπ, για να πάρουν πολλούς followers και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται και βρίζουν οι ίδιοι τους followers, που τόσο καιρό παρακαλούσαν για να τους δημιουργήσουν».

Και συνέχισε: «Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει μπούμερανγκ η όλη λογική και προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους, μπαίνουν σε εκπομπές, τους παίρνουν σε show, τους δίνουν χρήματα, γίνονται δημόσια πρόσωπα, χωρίς πραγματικά να έχουν να δείξουν τίποτα άλλο. Και ξαφνικά όλο αυτό που απέκτησαν μέσω των social media, τους γυρίζει πίσω». 

Η οργισμένη απάντηση από τη Super Κική στον Λιάγκα

Αργότερα, η Super Κική έκανε δυο Instastories στα οποία ανέφερε: «Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο. Ο Λιάγκας που τραβάνε μα@@@@ες στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χεσμένη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό. Πως γίνεται ένας ακτιβιστής να ζητά στήριξη από έναν σεξιστή; Το είδαμε και αυτό Λιάγκας – Γκιώνης bff».

ΘεσσαλονίκηΓιώργος ΛιάγκαςSuper ΚικήΔήμητρα ΑλεξανδράκηΑλέξανδρος Κοψιάληςcyberbullyingειδήσεις τώρα