Lifestyle|25.01.2022 11:16

Φάρμα: Η Κρίστυ Λυκολοπούλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (24/1), η πρώην παίκτρια της «Φάρμας», Κρίστυ Λυκολοπούλου, δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, προκαλώντας ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους. Σύμφωνα με την ίδια, αισθάνθηκε μούδιασμα στη μία πλευρά του προσώπου της και αργότερα κάλεσε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.  

Αμέσως νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου της έγινε εισαγωγή, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. «Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου. Είμαι καλά προς το παρόν και ξέρετε πόσο δυνατή είμαι. Όταν είμαι σε θέση θα απαντήσω σε όλους. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας» έγραψε σ' ένα από τα Instastory της. 

Ποια είναι η Κρίστυ Λυκολοπούλου

Η Κρίστυ Λυκολοπούλου είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 της έπαιζε θέατρο. Είναι 100% Υδροχοάκι, με cool προσωπικότητα, ελεύθερο πνεύμα γεμάτο φαντασία και πρωτοπόρες ιδέες. Λατρεύει την εξέλιξη και ν' ανακαλύπτει διαρκώς, μέσα απ' όλες τις συνθήκες, νέες εκδοχές του εαυτού της.

Αν και σπούδασε στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, ούσα από τα 17 της με μια βαλίτσα στο χέρι και ζώντας σε Εστία, σ' ένα δωμάτιο 1x1 χωρίς τουαλέτα και ετοιμόρροπη να πέσει από τους σεισμούς, τα κατάφερε και συνέχισε στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών. Όσο σπούδαζε υποκριτική και παράλληλα δούλευε σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά, ο θάνατος του πατέρα της, την ανάγκασε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή της, αφού από 12 ετών ξεκίνησε στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας δεύτερη σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα. Πιστεύει πολύ στον Θεό, πήγαινε στο Κατηχητικό, μεγάλωσε με αρχές και έκανε δέκα χρόνια παραδοσιακούς χορούς. Η οικογένειά της μένει στην Αριδαία και παράγει μέλι, ενώ ο γαμπρός της είναι ιερέας. Νιώθει απόλυτα ευγνώμων για όσα είναι και προτείνει στον κόσμο να… believe the unbelievable!

Θεσσαλονίκηνοσοκομείοειδήσεις τώραΗ φάρμαπαίκτριαεγκεφαλικό