Lifestyle|02.02.2019 14:52

Ένοχος για 9 εγκλήματα δήλωσε ο ράπερ Tekashi 6ix9ine

Newsroom

Ο 22χρονος Αμερικανός ράπερ Tekashi 6ix9ine παραδέχθηκε την ενοχή του για εννιά εγκλήματα, ανάμεσα στα οποία και η συμμετοχή σε απόπειρα φόνου. 

Το αίτημα κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τον νεαρό καλλιτέχνη και πληροφορίες γι' αυτό αποκαλύφθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. 

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ντάνιελ Χερνάντες, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, συνελήφθη για εκβιασμούς, ένοπλες ληστείες και άλλα σοβαρά αδικήματα. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει πολύ σοβαρά αδικήματα, τα οποία σχετίζονται με τη συμμετοχή του στη διαβόητη συμμορία Nine Trey Bloods.

Η Nine Trey Bloods είναι μια συμμορία της Νέας Υόρκης και επίσης γνωστή ως TreyWay. 

Ο Tekashi69 έχει αποφύγει τη φυλάκιση σε προηγούμενες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων αδικημάτων για παιδική κακοποίηση το 2015. Σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα, «η ανήλικη εμπλέκεται σε προφορική σεξουαλική επαφή με τον κατηγορούμενο, ενώ εκείνος στέκεται πίσω από το παιδί κάνοντας κινήσεις με τη λεκάνη του και χτυπώντας το στους γλουτούς. Το παιδί ήταν γυμνό. Τα άλλα βίντεο δείχνουν την ανήλικη να κάθεται στην αγκαλιά του Χερνάντες και αργότερα να κάθεται γυμνή στα πόδια του».

«Ζητώ συγνώμη στο δικαστήριο, σε οποιονδήποτε πλήγωσα, στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους θαυμαστές μου για όσα έκανα και τους απογοήτευσα», δήλωσε ο Tekashi 6ix9ine στο δικαστή Judge Paul A Engelmayer

Με τη συνεργασία του με τις ομοσπονδιακές αρχές, ο 6ix9ine ευελπιστεί στην επιείκεια των δικαστών καθώς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 47 ετών. Σημειώνεται πως δεν έχει γνωστοποιηθεί η φυλακή που ο διάσημος ράπερ κρατείται καθώς δεχόταν απειλές από συγκατηγορουμένους του.

Ο 22χρονος καλλιτέχνης έγινε γνωστός στα social media εξαιτίας ενός post του στο Instagram τον Ιούλιο του 2017, το οποίο έγινε viral τόσο στο Reddit όσο και στο Twitter και ο ίδιος έγινε meme λόγω της εκκεντρικής εμφάνισης του.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ράπερTekashi 6ix9ine