Lifestyle|26.01.2022 15:47

Εκρηξη στη Συγγρού: «Θα μπορούσαμε να μην ζούμε» λέει η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Newsroom

Η διαρροή αερίου φαίνεται ότι μέχρι στιγμής είναι το επικρατέστερο σενάριο για την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο εξαώροφο κτήριο της λεωφόρου Συγγρού 3 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 78χρονος, προκαλώντας ζημιές σε κτήρια, σε απόσταση μέχρι 200 μέτρα

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, μένουν ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία, όπου έγινε η έκρηξη. Η Λίνα Πρίντζου, με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ανέφερε πως «ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσαμε να μην ζούμε».

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!»

 

Η έκρηξη σημειώθηκε στον ημιώροφο του κτιρίου, όπου είναι χώρος κατοικίας, ενώ το υπόλοιπο κτήριο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατοικείται καθώς ετοιμάζονται διαμερίσματα για μίσθωση. Ακολούθησε μικρής έκτασης φωτιά, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική και συγκεκριμένα από 18 πυροσβέστες που έφτασαν εκεί με 6 υδροφόρα οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Βασίλης ΧαραλαμπόπουλοςΣυγγρούέκρηξηFacebookειδήσεις τώρα