Lifestyle|29.01.2022 01:19

Chris Noth: H Queen Latifah σπάει τη σιωπή της για τις καταγγελίες σε βάρος του συμπρωταγωνιστή της

Newsroom

Η Queen Latifah απάντησε δημόσια στις κατηγορίες εναντίον του πρώην συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική σειρά «The Equalizer», Κρις Νοθ (Chris Noth). Μετά την πρεμιέρα του «And Just Like That» τον περασμένο Δεκέμβριο, ο πρωταγωνιστής της σειράς του HBO Max κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση από πολλές γυναίκες. Ωστόσο, ο ηθοποιός έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Στην αστυνομική δραματική σειρά του CBS «The Equalizer», ο Νοθ υποδυόταν τον πρώην διευθυντή της CIA, Γουίλιαμ Μπίσοπ και συμπρωταγωνιστούσε με την Queen Latifah. Απολύθηκε από τη σειρά, όμως, στον απόηχο των καταγγελιών.

Η ηθοποιός, ράπερ και παραγωγός έσπασε τη σιωπή της για το θέμα σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της. «Είναι σουρεαλιστικό. Είναι μια τόσο ζοφερή, λεπτή κατάσταση που απαιτεί μεγάλο σεβασμό» είπε. «Αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει» πρόσθεσε. 

«Ο χαρακτήρας του Κρις είναι προφανώς μεγάλο μέρος της σειράς και ήταν καταπληκτική η χημεία, καταπληκτική η χημεία. Και η αίσθηση μου είναι ότι η δικαιοσύνη πρέπει να υπερισχύσει. Θέλω απλώς να γίνουν σωστά τα πράγματα» συνέχισε η ηθοποιός. Αναφερόμενη στο πώς θα αντιμετωπιστεί στη σειρά «The Equalizer» η εξαφάνιση του χαρακτήρα του Νοθ, η Latifah είπε: «Καταλαβαίνουμε τι θέλουμε να κάνουμε δημιουργικά στην εκπομπή και πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτόν τον χαρακτήρα».

Τον Δεκέμβριο, ο Νοθ κατηγορήθηκε για βιασμό από τέσσερις γυναίκες. Μια γυναίκα που θέλησε να παραμείνει ανώνυμη αλλά χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Ava ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το 2010 ενώ εργαζόταν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Ο ηθοποιός αρνήθηκε τον ισχυρισμό, με τον εκπρόσωπό του να λέει: «Η ιστορία είναι πλήρως επινοημένη και οι υποτιθέμενες συζητήσεις που περιγράφονται αναλυτικά σε όλη τη διάρκεια της φαίνονται σαν ένα κομμάτι κακής μυθοπλασίας».

And Just Like That: Αλλάζει το φινάλε της σειράς μετά τις καταγγελίες

To «And Just Like That», με πρωταγωνίστριες τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), τη Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) και την Κριστίν Ντέιβις (Kristin Davis), φέρεται ν' αντιμετωπίζει προβλήματα εν μέσω των ισχυρισμών κατά του Κρις Νοθ (Chris Noth) για σεξουαλική κακοποίηση. Αν και στο πρώτο επεισόδιο της σειράς είδαμε τον Mr. Big να πεθαίνει, οι συντελεστές της σειράς είχαν σχεδιάσει να τον επαναφέρουν στο φινάλε

Πιο συγκεκριμένα, η Carrie Bradshaw, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, θα έπαιρνε τις στάχτες του Mr. Big και θα πήγαινε στο Παρίσι, εκεί όπου είχαν κάνει μαζί ένα ρομαντικό ταξίδι. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι θεατές θα έβλεπαν, σε αναδρομή, διάφορα στιγμιότυπα από εκείνο το ταξίδι τους, ενώ την ώρα που η Carrie θα σκόρπιζε στο Σηκουάνα τις στάχτες του, εκείνος θα εμφανιζόταν μπροστά της και θα της έλεγε κάποια τρυφερά λόγια στο αυτί. 

Μάλιστα, φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών από τα γυρίσματα στην Πόλη του Φωτός είχαν κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου, δίνοντας την ελπίδα στους fans πως ο Mr. Big είναι ίσως ζωντανός. Ωστόσο, μετά τις πρόσφατες καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού, η παραγωγή αποφάσισε να μην προβάλει τις σκηνές αυτές, προς ένδειξη συμπαράστασης στα θύματα, αλλάζοντας την πλοκή του τελευταίου επεισοδίου. 

And Just Like Thatειδήσεις τώραΚρις Νοθσεξουαλική παρενόχληση