Lifestyle|30.01.2022 07:35

Kanye West: Δεν σταματά να προκαλεί - Θέλει άστεγους για μοντέλα και λέει ότι ο σύντροφος της Kardashian έχει AIDS

Newsroom

Στο μυαλό του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) επικρατεί μία θύελλα. Κάθε δήλωσή του προκαλεί αντιδράσεις. Μπορεί ο Αμερικανός ράπερ και μεγιστάνας της μόδας, να είχε το 2021 επίσημα περιουσία που ανέρχεται σε 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Bloomberg και να είναι ο πλουσιότερος μαύρος στην ιστορία της Αμερικής, όμως πολλές από τις πράξεις του δείχνουν ότι δεν είναι και ο πιο ισορροπημένος άνθρωπος του ... κόσμου. Ο Kanye West έγινε δισεκατομμυριούχος με τη βοήθεια του επιτυχημένου brand ενδυμάτων και αθλητικών παπουτσιών, Yeezy και του νέου πολυετούς συμβολαίου που υπέγραψε με την Gap.

Τον τελευταίο καιρό ο ράπερ κυκλοφορεί με την όμορφη ηθοποιό Τζούλια Φοξ την οποία πήρε μαζί του στο Παρίσι, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Ταυτόχρονα δεν ξεχνά την πρώην σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν και τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τη νέα της σχέση με τον κωμικό ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον. Η Κιμ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και κατέθεσε πρόταση τον Δεκέμβριο να τερματίσει νομικά την οικογενειακή της κατάσταση και να δηλωθεί άγαμη.

 

Κάνιε Γουέστ:  «Έσωσα την Κιμ από δεύτερο sex tape» 

Η Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκε την ύπαρξη δεύτερης ταινίας με σεξουαλικό περιεχόμενο με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον πρώην της Ray J, διαψεύδοντας τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ, ο οποίος ισχυρίστηκε σε συνέντευξη στο «Hollywood Unlocked» ότι ανέκτησε το βίντεο και το επέστρεψε στην εν διαστάσει γυναίκα του πέρυσι. Ο ράπερ, που πλέον έχει αλλάξει το όνομά του σε Ye, υποστήριξε ότι υπήρχε και δεύτερο sex tape σε ένα φορητό υπολογιστή, το οποίο αγόρασε για την Κιμ, η οποία μόλις την πήρε ξέσπασε σε κλάματα.

Διαδίδει ψεύτικες φήμες ότι ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει AIDS

Πρώτα γράφει στίχους εναντίον του νέου συντρόφου της Κιμ, Πιτ Ντέιβιντσον, έπειτα τον χλευάζει για το στιλ του και τα μαγαζιά που ψωνίζει και τώρα διαδίδει πως έχει AIDS. Σύμφωνα με δημοσίευμα της TMZ, ο 44χρονος ράπερ προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταστρέψει τη σχέση του κωμικού με την Κιμ και δεν θα σταματήσει αν δεν τα καταφέρει. Ωστόσο, οι πληροφορίες που δίνει είναι ψευδείς και μάλιστα, έχουν ήδη φτάσει στα αυτιά του Πιτ Ντέιβιντσον.

«Όσα λέει ο Κάνιε Γουέστ είναι ψέματα. Προσπαθεί να καταστρέψει τη φήμη του Πιτ, επειδή ζηλεύει. Τα ψέματα που λέει και τα τηλεφωνήματα που κάνει, ωστόσο, δεν είναι αρκετά για να τα καταφέρει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού. «Σέβεται ότι έχουν μία οικογένεια μαζί. Όμως, ενώ αρχικά διασκέδαζε με τον θυμό του Κάνιε Γουέστ, τώρα έχει αρχίσει να ξεπερνάει τα όρια», δήλωσε η πηγή.

Θα χρησιμοποιήσει τους άστεγους ως μοντέλα στο επόμενο σόου του Yeezy

Ο Ye φέρεται να παράγει μια νέα, συνεργατική σειρά ρούχων με την επωνυμία streetwear Skid Row Fashion Week - μια εταιρεία που δωρίζει μέρος του συνόλου των πωλήσεων ρούχων της για να βοηθήσει τους άστεγους που ζουν στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο ιδρυτής της μάρκας, David Sabastian, είπε ότι αυτός και ο μουσικός-σχεδιαστής συναντήθηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα ενώ ο ράπερ ηχογραφούσε το άλμπουμ του Donda 2 στο στούντιο του στην περιοχή Arts District του Λος Άντζελες, κοντά στο Skid Row και σκέφτηκε ένα σχέδιο για τη δημιουργία μιας εβδομάδας μόδας «Yeezy X Skid Row» για συνεργασία.

Αντί όμως, για διάσημα μοντέλα, αυτή τη φορά ο Κάνιε Γουέστ έχει σκοπό να προσλάβει τους άστεγους που ζουν σε εκείνη τη γειτονιά για να παρουσιάσουν τη νέα του κολεξιόν.

Ζητά ποσοστά από τους παπαράτσι όταν τον φωτογραφίζουν

Ο Kanye West εξέφρασε την άποψη ότι οι παπαράτσι πρέπει να μοιράζονται τα κέρδη που αποκομίζουν από τις φωτογραφίες με τους καλλιτέχνες που φωτογραφίζουν. Νέα πλάνα εμφανίζουν τον Ye να βρίσκεται αντιμέτωπος με τους παπαράτσι, καθώς έφτανε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι το περασμένο Σάββατο.

«Αυτή τη στιγμή θα μπορέσετε να μας φωτογραφίσετε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε» είπε στους φωτογράφους. «Θα το αλλάξω αυτό. Δεν τον λέω με αρνητικό τρόπο. Είναι απλώς μονόπλευρο» είπε ο Αμερικανός ράπερ. «Εσείς μπορείτε να μας ακολουθείτε, μπορείτε να στέκεστε έξω από ένα ξενοδοχείο ανά πάσα στιγμή. Δεν μας δίνετε κανένα ποσοστό από αυτά που κερδίζετε από εμάς, τα παιδιά μας, και θα το αλλάξω αυτό» τόνισε.

«Πρέπει να κερδίζουμε χρήματα όλοι μαζί. Δεν μπορεί να είναι μονόπλευρο. Είναι σαν να είστε γύπες. Κοιτάξτε, αν είμαι μόνο με τα παιδιά μου και λέω ότι δεν θέλω να με φωτογραφίσετε, τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να σεβαστείτε ως άντρες, γιατί αν μπορούμε να κερδίζουμε αυτά τα χρήματα από κοινού πρέπει να κάνουμε συζητήσεις» ανέφερε.

«Θα φροντίσω ν' αποκτήσουμε τα δικαιώματά μας. Είμαστε πολύ σημαντικοί. Είμαστε επίσης αληθινοί άνθρωποι» είπε. Ο ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας έχει στο παρελθόν έρθει πολλές φορές σε ρήξη με παπαράτσι.

χωρισμόςΚάνιε ΓουέστAidsΚιμ Καρντάσιανειδήσεις τώραάστεγοι