Lifestyle|31.01.2022 07:45

Adele: Τίναξε στον αέρα τα live στο Λας Βέγκας γιατί τσακώθηκε με τον σύντροφό της, Rich Paul

Newsroom

Πριν από λίγες ημέρες, οι θαυμαστές της Αντέλ (Adele) που είχαν πληρώσει πολύ ακριβά ένα εισιτήριο για να τη δουν ζωντανά στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, απογοητεύτηκαν ακούγοντας την τραγουδίστρια στο Instagram να λέει ότι ακυρώνονται οι προγραμματισμένες συναυλίες της.

Με δάκρυα στα μάτια, εμφανώς πιεσμένη και στεναχωρημένη η Αντέλ μίλησε στους φανς της μέσω Instagram για να τους ενημερώσει ότι δεν θα γίνει τελικά η πρεμιέρα των πολυαναμενόμενων εμφανίσεών της, «Weekends with Adele» στο Λας Βέγκας, μόλις 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη. Η ποπ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας ότι έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, αλλά «το σόου δεν είναι έτοιμο». 

Από ό,τι μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ο λόγος δεν ήταν τελικά ούτε ο κορονοϊός ούτε οι διενέξεις με τους συνεργάτες της, αν και ήταν πολλές. Πηγές λένε ότι η Αντέλ δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στις συνεργασίες της και μάλιστα λέγεται ότι με την ομάδα της επέμειναν στην αντικατάσταση του υπερσύγχρονου ηχοσυστήματος στο θέατρο Colosseum. Απαίτησαν να εγκαταστήσουν ένα εντελώς νέο σύστημα βίντεο, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθούν οι πρόβες.

 

Αντέλ - Προβλήματα στη σχέση της με τον αθλητικό ατζέντη, Ριτς Πολ

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι στην πραγματικότητα το άγχος της Αντέλ χτύπησε.. ταβάνι και για άλλον έναν λόγο. Και αυτός είναι τα ... σύννεφα στη σχέση της με τον μεγαλο-μάνατζερ Ριτς Πολ (Rich Paul). Πηγές από το περιβάλλον της Αντέλ αναφέρουν ότι η ποπ σταρ έκλαιγε συνεχώς στις πρόβες και διέκοπτε συχνά για να μιλήσει ουρλιάζοντας στο τηλέφωνο με τον σύντροφό της. Μάλιστα, μετά την ακύρωση των εμφανίσεων στο Λας Βέγκας έσπευσε στο Λος Άντζελες για να βρεθεί με τον Πολ.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην Όπρα,  η Αντέλ μίλησε για τη γνωριμία της με τον νέο της σύντροφο, δηλώνοντας πως η σχέση τους τη γεμίζει με απεριόριστη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Πρώτη φορά είδαν ο ένας τον άλλο, πριν κάποια χρόνια, σε ένα πάρτι γενεθλίων, ωστόσο χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να γνωριστούν επίσημα.

Όπως δήλωσε: «Γνωριστήκαμε κάποια χρόνια μετά. Βγήκαμε για ένα δείπνο, που εκείνος υποστηρίζει ότι είχε επαγγελματικό σκοπό. Επαγγελματικό σκοπό με τι αφορμή;». Μιλώντας μάλιστα για τον Ριτς, έδωσε έμφαση στα στοιχεία του χαρακτήρα του που την κέρδισαν από το πρώτο λεπτό: «Είναι πάρα πολύ αστείος. Είναι ξεκαρδιστικός. Και πολύ έξυπνος. Ξέρεις είναι ιδιαίτερα ευφυής. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να τον παρακολουθείς να κάνει αυτό που αγαπάει».

Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Ιούλιο  στον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Phoenix Suns. Ακούγεται ωστόσο, ότι ο Ριτς Πολ ίσως, δεν είναι ο κατάλληλος σύντροφός για εκείνη, καθώς δεν κάνει εύκολα σταθερούς δεσμούς.

ΑντέλΛας Βέγκαςτραγουδίστριαακύρωσηειδήσεις τώρα