Lifestyle|31.01.2022 18:17

Rihanna: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Rihanna. Η τραγούδίστρια, μέσα από μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνή της, κάνοντας νέα εμφάνιση με τον σύντροφό της, A$AP Rocky και αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά. 

Πριν από μερικούς μήνες, ο διάσημος ράπερ είχε αποκαλέσει την τραγουδίστρια «έρωτα της ζωής μου», όπως και ότι είναι η μία γι' αυτόν, ενώ είχε δηλώσει πως η οικογένεια είναι το πεπρωμένο του. «Πιστεύω πως θα ήμουν ένας απίστευτος, αξιοθαύμαστα υπέροχος μπαμπάς» είχε πει χαρακτηριστικά.

Όλα άρχισαν πριν από περίπου δέκα χρόνια, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν για το single «Cockiness (Love It)» της Rihanna, ενώ ένα χρόνο αργότερα ο A$AP Rocky πήγε μαζί της στην περιοδεία Diamond Tour. Το 2017, η Rihanna γνώρισε τον κληρονόμο της Toyota, τον Hassan Jameel και ταυτόχρονα ο Rocky έβγαινε με την Kendall Jenner.

«Αυτό το ειδύλλιο αναπτύχθηκε από τότε που ήταν φίλοι. Ήδη γνώριζαν και σέβονταν ο ένας τον άλλον και απλά αναπτύχθηκε από εκεί» είχε δήλωσει μία πηγή στο People, προσθέτοντας ότι η αρχική τους φιλία τούς επέστρεψε να «χτίσουν μια μεγάλη βάση. Τους άρεσε να γελούν και να διασκεδάσουν μαζί πριν καν βγουν ραντεβού. Όλα αυτά δημιουργούν ένα σταθερό έρωτα τώρα». 

 

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του στα μέσα του 2020, ύστερα από τη συνεργασία τους για την καμπάνια του Fenty Skin. Η Rihanna και ο A$AP Rocky σύντομα θα κρατήσουν αγκαλιά το παιδί τους και η χαρά τους δεν κρύβεται από το πρόσωπό τους. 

 

ειδήσεις τώραΡιάναinstagramΚένταλ Τζένερεγκυμοσύνη