Lifestyle|02.02.2022 14:11

Ηλίας Μπεχλιούλης από MasterChef: «Οι γιατροί είπαν στους γονείς μου… ξεχάστε το παιδί»

Newsroom

Η πρώτη και η δεύτερη μέρα του bootcamp απέδειξε ότι η θέση στην κουζίνα του MasterChef δεν «χαρίζεται», αλλά κατακτάται με μαγειρικό αγώνα και αποφασιστικότητα, αφού η παραμικρή μαγειρική αμφιβολία μπορεί ν' αποβεί μοιραία. Ακόμα κι αν ο διαχωρισμός των μαγειρικών αντιπάλων και των υλικών προκύπτει έπειτα από τυχαία επιλογή, κανένας υποψήφιος δεν είναι διατεθειμένος ν' αφήσει το αποτέλεσμα στην τύχη του.

Ο Ηλίας Μπεχλιούλης περίμενε να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, αλλά τελικά δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Το πρωί της Τετάρτης (2/2), βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast @Star» και αποκάλυψε ότι πρόκειται να προετοιμαστεί για τον επόμενο κύκλο του MasterChef. «Το περίμενα ότι δεν θα περάσω στο σπίτι. Η συμμετοχή μου μού έδωσε ένα "σπρώξιμο" να εξελιχθώ. Θα δηλώσω ξανά συμμετοχή στο επόμενο, θα είμαι πιο έτοιμος. Τα αδέρφια μου μού είπαν να μην τα παρατήσω. Είχα τη στήριξη όλης της οικογένειας».

Μάλιστα, ο νεαρός μάγειρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε λυγμούς, όταν αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που υπέστη στο παρελθόν. «Πολλές φορές νιώθω ότι κάτι μου χρωστάει η ζωή. Όσα σκαμπανεβάσματα είχα, θέματα υγείας, πάντα ήμουν με το χαμόγελο. Δεν φοβήθηκα ποτέ. Το 2008 που είχα το μεγάλο ατύχημα με τη μηχανή, οι γιατροί είχαν πει στην οικογένειά μου: "Ξεχάστε το παιδί". Όταν ξύπνησα, δεν αναγνώριζα τη μάνα μου, δεν θυμόμουν τίποτα. Με ρωτούσαν τι έγινε, πότε έγινε και στεναχωριόμουν. Έλεγα γιατί; Τι συμβαίνει; Όλα αυτά πώς τα περνάμε; Ακόμα και τώρα το ψάχνω, γιατί έγινε αυτό; Η μαμά μου ήταν πάντα δίπλα. Την έχω πολύ ψηλά. Την έχω στεναχωρήσει κάποιες φορές και δεν το ήθελα. Και σκέφτομαι μήπως πρέπει να είμαι πιο κοντά της; Την αγαπώ πολύ!». 

Τρολάρισμα, αναποδιές, στυλιστικές επιλογές και τα... ανέκδοτα

Κάθε μαγειρική μονομαχία και ένας δύσκολος αγώνας γεμάτος ένταση, ανταγωνισμό, όνειρα και ελπίδες. Και όλα εξελίσσονται υπό το «άγρυπνο» βλέμμα του εξώστη αφού οι υποψήφιοι, που κέρδισαν τρία «ναι» στις auditions, παρακολουθούν προσεκτικά τους εν δυνάμει αντιπάλους τους. Η μαγειρική ευστροφία, η επιδεξιότητα, το ταλέντο αλλά και τα γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά θα καθορίσουν ποιοι θα συνεχίσουν στον δρόμο για την κατάκτηση μιας θέσης στο MasterChef 2022

MasterChefειδήσεις τώραbootcampsStarMasterChef 5